Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słonce weź ta fotke zawieszki idz do jubilera i zrob na zamowienie tylko zamiast brylantow daj cyrkonie i zmiescisz sie w 1000zldobrze ze mnie uprzedzilas...bo bym spadla chyba
no bo wiesz...Evie chce mnie z torbami puscic...mam teraz wybor-moje prywatne operacje w kraju i zdrowko albo zawieszka dla kolezanki....to sie nazywa "proba przyjazni"![]()
albo i mniejja mam tak często, a ostatnio to juz wogóle. Dzis juz popłakałam na dwóch serialach, a ostatnio jak był finałowy odcinek chirurgów i dwa przed tym, to sie rozwyłam jak bóbr.....kurcze bo ja się ostatnio tak rozczulam bez powodu że sama nie wiem o co chodzi..
becze poprostu na wszystkim i co chwile, jakas masakra mnie dopadła, nie wiem o co chodzi......
wczoraj czytając artykuł w gazecie tak sie rozpłakałam, że sie cała obsmarkałam, no cos strasznego !kurcze bo ja się ostatnio tak rozczulam bez powodu że sama nie wiem o co chodzi..
kropeczko..wybacz...ale pier***l koleżankęprzyjaźń za 8000zł? ja podziękuję...ja mam was tylko za kwotę abonamentu internetu
i to nie 8000zł
Ucieka zrobić sobie paznokietki... Będę wieczorkiem.... BUZIOLE dla wszystkich
no tu w Uk mi tego nie zrobia w taki sposob i za taka cene...Słonce weź ta fotke zawieszki idz do jubilera i zrob na zamowienie tylko zamiast brylantow daj cyrkonie i zmiescisz sie w 1000zlalbo i mniej
wczoraj czytając artykuł w gazecie tak sie rozpłakałam, że sie cała obsmarkałam, no cos strasznego !

U mnie tez leje, ale sie ze mnie ! na czerwono haha!boziu!!!! jak mi strasznie zimno...wgole to u mnie leje od wczoraj jednym ciurkiem, jest szaro i pochmurno...ziiiimno...
lece po herbatke...
.
musze do sklepu jechac na zakupy wieksze , a mój małż dojśc do siebie nie moze pijaczyna jedna no
O dziewczynie , której matka była całe życie prostytutka. Opowiadała co przezyła , swoje uczucia z dzieciństwa i takie tam i poprostu nie mogłam sie powtrzymac od płaczu....cos Ty czylata?????
boziu to az tak to ja nie mam![]()

O dziewczynie , której matka była całe życie prostytutka. Opowiadała co przezyła , swoje uczucia z dzieciństwa i takie tam i poprostu nie mogłam sie powtrzymac od płaczu....![]()
Siostra mieszka w Stoke On Trent koło Liverpoolu. Pierwsze rodziła w Koszałkowie i wspomnienia ma dobre, dopiero teraz w UK i troche jest wystraszonano to pewnie tez bym ryczala...
Marzenixx-a gdzie jest twoja siostra...ta w UK? czy 1e dziecko tez tu rodzila??? jakie ma wspomnienia?

to co rok ma takie wypady solowe??? fajnie w sumie tak...maly odpoczynek od siebie;-)A czy Ty tez tak sobie lubisz wyskoczyc sama???
![]()