Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Księżna czyję się wyśmienicie - lekko zmęczona od przerostu władzy ale okielzna ogrom popularności.
Makaroniara ty mnie tu nie denerwuj, ty się lepiej chwal jak to włoskie dymanie z polizei wygląda, bo tu nie jedna zostawi swojego zakisiałego wsika dla wloskiego ogiera.
Hej dziewczynki, bardzo bardzo Wam dziekuje za wszystkoBrzuch mnie boli, kluje, spac nie moge (a jak juz uda mi sie zasnac to snia mi sie koszmary) - tak bedzie przez caly czas? ;-) Musze sie zapisac do gina i na usg... robi sie w 6 tc?
Kochanie strasznie sie ciesze, ze wszystko w porzadku :-):-):-) Dbaj o siebie i prosze powiedz mi czy 'lezenie' to naprawde lezenie czy moze byc siedzenie?
ja mam tak często, a ostatnio to juz wogóle. Dzis juz popłakałam na dwóch serialach, a ostatnio jak był finałowy odcinek chirurgów i dwa przed tym, to sie rozwyłam jak bóbr.....becze poprostu na wszystkim i co chwile, jakas masakra mnie dopadła, nie wiem o co chodzi......
wczoraj czytając artykuł w gazecie tak sie rozpłakałam, że sie cała obsmarkałam, no cos strasznego !

Niestety nie mam żadnych wieści od Pysi510. Przez przypadek dowiedziałam się, że jej sie udało. A ja cóż - praca, dom, wykańczanie nowego - przesrosło to chyba moje siły i brzusio zaczął twardnieć. Pobiegłam szybko do gina, okazało się że szyjka troszeczkę skróciła się i trzeba poleżeć w domku. Nie ma na razie rozwarcia, więc nie ma tragedii.Butterfly!!!! Boziu-tyle czasie Cie nie bylo!!! ale wracasz z super wiesciami...bardzo sie ciesze i gratuluje córci!!!!
Mowisz ze musisz zwolnic tempo...to cos Ty tam wyprawiala, co???
Mam nadzijee, ze wszystko bedzie dobrze , dasz na luz i bedze tak jak trzeba! Sciskam Cie baaardzo mocno****** buziaki!!!!
Wiesz moze co u Pysi510???zniknela jakis czas temu i ciiiisza
Śliczną masz córeczkęA to Kinia, która się chowa ale pucki ma spore
W Polsce strasznie gorąco...boziu!!!! jak mi strasznie zimno...wgole to u mnie leje od wczoraj jednym ciurkiem, jest szaro i pochmurno...ziiiimno...
lece po herbatke...
Motylku odezwalas sie nareszcie!!!!!!!! :-):-):-):-) Gratuluję coreczki! odpoczywaj ile sie da!!!!
ehhh ja musze sluzbowo wyjsc ale mi sie tak nie chce! ze szok! no lenia mam jak nie wiem!
dobra zbieram sie niedlugo wroce :-)
Siostra mieszka w Stoke On Trent koło Liverpoolu. Pierwsze rodziła w Koszałkowie i wspomnienia ma dobre, dopiero teraz w UK i troche jest wystraszona![]()
Owszem, mamy co najmniej miesiąc przerwy od siebie co roku
ale nie łącznie tylko w "częściach". Czasem ja jadę czasem nie ja
![]()
Dziewczynki mam zagwostke jezykowa!!! w jakim znaczeniu poza wiadomym w jezyku angielskim uzywa sie tego znaku - @
mam cos takiego w katalogu i za chiny nie wiem co to oznacza:
85 V do 265 V AC @?? < 7 VA
Plamienia sa leciusienkie , nie takie jak wczoraj rano takze jestem pozytywnej mysli.
Czesc czolem, pozdrawiam i lece do mojego kojca;-)
"Czesc mamusiu, teraz jestem dlugi okolo 7-9 mm i moje serduszko niedlugo zacznie bic"
Using a unique, controlled derivative excitation combined with
advanced filtering, WaterMaster improves accuracy by raising
zero stability to new levels, resulting in higher accuracy
measurements.
WaterMaster to nazwa urzadzenia![]()
herbatke ziołową sobie zrobiłam, weszłam w stara sukienkę i nie wyglądam jak mały baleronek..ide się pogrzać na balkonie i poczytać ploteczki o naszych polskich celebrytach![]()
A ja cóż - praca, dom, wykańczanie nowego - przesrosło to chyba moje siły i brzusio zaczął twardnieć. ...Nie ma na razie rozwarcia, więc nie ma tragedii.
Zajrzę do Was za jakiś czas. Trzymam kciuki.

:-):-)Kinguś - noooooo pucki widać![]()
Kinia-super!!!!!! I fakt...pucki to ma po cioci w.kropeczce chyba;-);-)

Śliczne ale cena powalającaCicho siedz i patrz :-)
ale niestety cena jest masakryczna
KINGUŚ no cudo masz w tym brzusiu!!!!!!!!!! pucki sliczne!!!!

Oczywiście i to przed ciążą byłam bardziej płaczliwa niż terazeee...dziewczyny macie czasami coś takiego że płaczecie z byle powodu, a tak naprawde jak by sie zastanowić to nie wiecie z jakiego?

Dziś masz wolne od lutowania???A na dworze upałmusze do sklepu jechac na zakupy wieksze , a mój małż dojśc do siebie nie moze pijaczyna jedna no
![]()

Słodkie:-):-)"Czesc mamusiu, teraz jestem dlugi okolo 7-9 mm i moje serduszko niedlugo zacznie bic"