martyna222
udało się ! :)
to ty jesteś po clo ? a który masz dc?Martynko na pewno zrobi mi usg bo ma sprawdzać czy po CLO sie torbiele nie zrobiły
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ty jesteś po clo ? a który masz dc?Martynko na pewno zrobi mi usg bo ma sprawdzać czy po CLO sie torbiele nie zrobiły
MAM DOBRE WIESCI
dzwonili do mnie w sprawie wizyty u specjalisty....hurrrrra!!!! jednak jak lekarz mowil ze potrwa to "do 18 tygodni" to mial na mysli "maxymalnie do 18 tygodni":-):-):-)
mam umowione 2 wizyty - w sprawie kolana 18stego sierpnia, a w sprawie szczelinki 26ego:-)))...oy tylko ich nie odwolali bo chce miec to za soba przed lotem do kraju, a lece 1 wrzesnia...:-)
az mi sie jesc odechcialo:-)))) z radosci![]()

jakby nie ta 2dniowa małpa teraz to by był 23dc a liczac od tej @ co dostałam w poniedziałek to 5dc już sama nie wiem jak to liczyćto ty jesteś po clo ? a który masz dc?
a czuje sie troche lepiej niz wczoraj kręgosłup już nie boli a żołądek dalej mnie boli ale nie tak jak wczoraj ale dalej mnie muli i nie mogę nic porządnie zjeśc a rano juz było prawie dobrze ale jakos teraz mnie boli od nowa
a ty kochanie jak sie czujesz jak kolanko??

...dziekuje***Ja najbardziej ryczałam jak izzie brała slub z zaskoczenia z karevemboshe aż się zanosiłam od płaczu!! hehe uwielbiam ten serial!
boshe jak mi sie język włoski podoba !! strasznie bym sie chciała go nauczyć!!:-)
niestety nie, ale odwlekam to jak moge
wróciłam z zakupów i zawiozłam mojego pijaczka do pracy ehhe![]()

To super Wioletko! Ciesze się strasznie że juz niedługo wszystko sie poprawi i za jakis niedlugi czas wznowisz staranka!!:-)
, ale ja sie ciesze, bo bede juz wiedziala (mam nadzieje) na czym stoje tu w UK i dowiem sie co oni by tu wogole zrobii z tym -i kolankiem i ta szczelinka...i jakby co -tzn. jesli tu sie dlugo czeka, albo jak mnie oleja i puszcza z tabletkami do domu....to bede mogla w Polsce we wrzesniu podjac decyzje o ewentualnych prywatmnych operacjach w kraju....Witaj! a czemu tylko na chwilke???Ja tylko na chwilkę...
Kropeczko super wiadomości!
Pozdrawiam!
Kropeczko jakie super wieści to moze wszystko sie szybko potoczy i juz niedługo fasola będzie u ciebie goscic
j??
Martynko na pewno zrobi mi usg bo ma sprawdzać czy po CLO sie torbiele nie zrobiły
kurcze to rzeczywiście nic z tego nie można zrozumieć...mam nadzieję że w poniedziałek się wyjasnijakby nie ta 2dniowa małpa teraz to by był 23dc a liczac od tej @ co dostałam w poniedziałek to 5dc już sama nie wiem jak to liczyć
suuuuuper wiesci :-)co tylko się cieszyć i niedziwie ci się że jedzenia się odechciało![]()
ale pomieszane...kurcze...sama juz nic nie wiem....jakby nie ta 2dniowa małpa teraz to by był 23dc a liczac od tej @ co dostałam w poniedziałek to 5dc już sama nie wiem jak to liczyć

Kropeczko dziś się tylko raz obudziłam w nocy...
a zaraz wraca z wczasów mojego M. chrzesnica i nie mogę się doczekać bo nie widziałam jej 2 tyg ma 3,5 latka i ją uwielbiam...

O świetnym serialu gadamy !!!1-o czym Wy gadacie...no???
4-co kupilas??? jak go tak wozisz to pewnie sie cieszy ze kupil ci samochod;-)
Chcialabym do konca roku juz miec to kolano w miare naprawione i szczelinke wygojona...by od stycznia moc juz zaczac staranka i ...boze!!!! zeby tak zalapac sie na "mamy 2010"....tak bardzo bym chciala.....

a ja jestem pewna ze to nie ciaza nawet nie mow ze mogłabym byc w ciaży bo przecież ten antybiotuyk brałam tydzien i teraz na żołądek biorę lekiBernadko..mnie naprawde sie te twoje objawy kojarza z ciaza...nie wiem, ale tylko tak mysle...
...no chyba ze ta wysoka prolaktyna tez takie objawy przynosi...?
no to dobrze ze cie zbada dokladnie, o ktorej masz ta wizyte?
ja też mam taką nadzieje bo chyba zgłupiejekurcze to rzeczywiście nic z tego nie można zrozumieć...mam nadzieję że w poniedziałek się wyjasni