reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

a u Was coś zdiagnozowano ? bo widze, ze piszesz, ze 2 lata się staracie.

u nas nic nie zdiagnozowano jeżeli chodzi o staranka - ja mam chorą tarczycę, M ma cukrzycę - udało nam się zajść po 3 cyklach starań ale ciąża obumarła w 10 tygodniu - prawdopodobnie efekt tarczycy - po około 8-9 miesiącach od zabiegu zmieniłąm lekarza, bo wcześniejsza ginka stwierdziła "tak się zdarza, młodzi jesteście, macie czas" - obecny lekarz stwierdził, że choroby nie uniemożliwiają ale na pewno utrudniają zajście w ciążę - przepisał duphaston na 3 cykle - potem zbadał, stwierdził, że jest ok - jak się nie uda, to kazał przyjść po wakacjach
w międzyczasie pzreszłam ospę, zrobiłąm badania hormonów, obejrzał je endokrynolog i stwierdził, że sa ok
ja stwierdziłam, że jak się nie uda, to po wakacjach nie ide do obecnego lekarza, tylko do kliniki leczenia niepłodności:tak:

reklama
u nas nic nie zdiagnozowano jeżeli chodzi o staranka - ja mam chorą tarczycę, M ma cukrzycę - udało nam się zajść po 3 cyklach starań ale ciąża obumarła w 10 tygodniu - prawdopodobnie efekt tarczycy - po około 8-9 miesiącach od zabiegu zmieniłąm lekarza, bo wcześniejsza ginka stwierdziła "tak się zdarza, młodzi jesteście, macie czas" - obecny lekarz stwierdził, że choroby nie uniemożliwiają ale na pewno utrudniają zajście w ciążę - przepisał duphaston na 3 cykle - potem zbadał, stwierdził, że jest ok - jak się nie uda, to kazał przyjść po wakacjach
w międzyczasie pzreszłam ospę, zrobiłąm badania hormonów, obejrzał je endokrynolog i stwierdził, że sa ok
ja stwierdziłam, że jak się nie uda, to po wakacjach nie ide do obecnego lekarza, tylko do kliniki leczenia niepłodności:tak:

To widze, że też macie pod górkę :( u nas a raczej u mnie brak owulacji stad mam clo zapisane na stymulację a mąż słabe nasienie :( u nas lekarze nie dają nam duzo czasu niestety i to mnie denerwuje :( bo juz kierują do kliniki :(a tam wiadomo kasa się liczy

To widze, że też macie pod górkę :( u nas a raczej u mnie brak owulacji stad mam clo zapisane na stymulację a mąż słabe nasienie :( u nas lekarze nie dają nam duzo czasu niestety i to mnie denerwuje :( bo juz kierują do kliniki :(a tam wiadomo kasa się liczy

ja właśnie ze względu na kasę idę sama do kliniki - po co mam iść do lekarza obecnego, by się dowiedzieć, że mam iść do kliniki:tak:

umówiłam się po 15 sierpnia na "plotki" do znajomej - urodziła pod koniec maja bliźniaki - po leczeniu w Mysłowicach - najlepsza reklama:tak:

reklama
Do góry