Loree
Fanka BB :)
No i tu tez się zgadzam, dobrze napisalas.......cholera jak dobrze ze piszecie co ja mam na mysli przynajmniej nie musze sie wytęzac![]()
No i potem to ja jestem ta najgorsza co ma największą gębę a Ty się tylko pod tym podpisujesz

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i tu tez się zgadzam, dobrze napisalas.......cholera jak dobrze ze piszecie co ja mam na mysli przynajmniej nie musze sie wytęzac![]()

No zawsze musi byc jakas czarna owca w stadzieNo i potem to ja jestem ta najgorsza co ma największą gębę a Ty się tylko pod tym podpisujesz![]()

Ty za dobrze masz, znowu pewnie męża zagonilas do garów a sama chlejeszKurczak,no zaraz pijaczko :-(
Boshe nasprzedawałam sie tego jak pracowałam w monopolowym a jeszcze ani razu nie piłamtak samo jak Desperadosa :-
szok:

Buziolki Loree.Uciekam, mój M mnie chce namówić na oglądanie jakiegoś horroru. Chyba REC. No nie wiem czy to dobry pomysł. Zobaczę tylko kawałek i podejmę decyzję....
Miłego wieczoru i udanej nocki.

Ja tez bo potem kilka dni dochodze do siebie hehehBuziolki Loree.
ja nie lubie horrorów,zawsze chowam sie pod kołdrę![]()

a powiedz mi jaką masz dietę? Czy słyszałaś może , żeby miały one negatywny wpływ na nasienie?
Moj M to moj mąż jakby coMacie racje, on sie powoli oswaja stad te jego glupie teksty. Wczoraj juz bylo znacznie lepiej, sam mowil o malym per 'brzusio' i bylo zabawnie
Tylko, ze bylismy na wycieczce gorskiej i ja nie moglam szybko isc i musialam co jakis czas siadac (brzuchol niezle napierniczal momentami, taki klujacy przeszywajacy i promieniujacy bol), M to raczej tolerowal, ale w pewnym momencie jak powiedzialam, ze nie wiem czy brzusio w ogole przezyje ten wysilek, to M na to, ze 'ciaza to nie choroba'
Oczywiscie, ze to nie choroba, ale kto powiedzial, ze udaje sie donosic ciaze kobietom, ktore sie forsuja?
Zgodzic sie na dowcipne usg w ciazy?...

ja w swojej ciazy dbalam o siebie niesamowicie, zero lekow pbol., zadnych zakupow, meczacych rzeczy...skakano nademna jak nad smierdzacym jajkiem i ja sama tez sie tak traktowalam mimo ze wszyscy wokolo mowili CIAZA NIE CHOROBA..i STRACILAM SWOJEGO SYNKA...wiec niech twoj maz nie pier%&**

glupot bo mnie az nerw nosi..kobieta powinna o siebie w ciazy dbac i to w nadmiarze. ciaza jest stanem odmiennym!!!! i nalezy ODMIENNIE się traktowac..bardzo chetnie mu opowiem jak to jest stracic swoje ukochane i wyczekiwane dziecko..moze do niego cos dotrze! nie daj sie kochana terroryzowac takimi haslami!!Dam znac na pewnoDzięki:-)
dziewczyny a mi lekarz nigdy nic nie mówił o endometrium jak mi robił usg?? dlaczego nigdy o tym nie wspomniał??
To też nie bez kozery nazywam to kamieniołomem
Dzisiaj to tradycja jak i kultura nakazuje się zaje..ać bo nie dość że Zajączek ma urodziny, nie dość że życzymy jej fasolki to księżna zrobiła dzisiaj testa i wyszła blada kreska.
JA PIER...OLE!!!!! NIE GADAJ!!!! HANKA UDALO CI SIE CHOLRO JEDNA!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!GRATULUJE!!! To w poniedzialek wyj...biemy Cie do ciezarowek!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
i ja do życzeń się dołączam
Justynko - żyj sto lat a w twoim brzuszku niech zagości mały Zajączek;-)
witam sie na chwilke
przebrnełam przez te strony....
a ja sie przyznam sie mi sex sprzwia wielka przyjemnasc/......tylko ze wiecej nie mam z kim.....a teraz to dupa............niebardzo moge...![]()
hej hej:-)cześć,
Witam wszystkie dziewczynki. Zaraz przedstawie się i napisze coś więcej o sobie;-)
A nie wieczór ma dzis wolnyNo zawsze musi byc jakas czarna owca w stadzie
Ty za dobrze masz, znowu pewnie męża zagonilas do garów a sama chlejesz
A desperadosa ostatnio pilam ten nowy tequila i musze powiedziec ze bardzo mi smakowal![]()

a potem może ewentualnie poogladać tv
;-)

No dobra niech bedzie ze zasluzylas na to piwo hehhehe
Kregosłup mnie boli jak diabli,a rece to juz nie wspomnę![]()