Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o zesz kur** mać![]()
Hanka - trzymaj się kobieto!!!
Pewnie nie czuje sie najlepiej, ale napewno sie podniesie i będzie walczyc dalej, tylko chyba musi troszkę ochłonąć... tak myslę, mam nadzieje że mnie nie zlinczuje że w jej imieniu mówię.....:--
-( nawet sobie nie wyobrazam jak musi sie fatalnie czuc...masakra...Hanica,trzymaj sie!Musisz byc silna jak Martynka,kazdy cykl walczy jak lwica!

Ale ekstra!! po takim czasie to wióry będą w sypialni lecieć!!!!!!Kurcze się Wam pochwalę...Mąż miał 2 tygodnie postu przez moje leki..a dzisiaj kończę leki...Normalnie on cały wieczór planuje jutrzejsze szaleństwa) Wariat..A ja mówiąc szczerze też się doczekać nie mogę
![]()

Taki seks po długiej przerwie to najlepiej smakuje!!!
senkjiu za uznanieraz sie powymadrzalam,ot co.;-) nawet mnie raz na rok wolno ;-)
przynajmniej w tej kwestii cos wiem,bo jesli chodzi o cykle to zdaje sie na opinie Lolitki i Nektarynki :-)
dzieki Dziewczynki!

Już nie mogę się doczekać..A chcemy się wstrzelić zanim @ przylezie po odstawieniu Duphastonu
hm...........to ja jutro od rana zamke oczy, zeby nie podgladac
puki co "OBCY"szczeke wyjmie, oczy zamknie..i co ci zostanie kobieto tego zycia???