Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahaha...no to bedzie sie dzialo!uprzedz sasiadow,zeby sie nie niepokoili,ze jakies dziwne krzyki i odglosy beda dochodzic zza drzwi...Kurcze się Wam pochwalę...Mąż miał 2 tygodnie postu przez moje leki..a dzisiaj kończę leki...Normalnie on cały wieczór planuje jutrzejsze szaleństwa) Wariat..A ja mówiąc szczerze też się doczekać nie mogę
![]()

przynajmniej nie mowie,ze jestem w kazdym temacie najmadrzejszasenkjiu za uznaniemusze przyznac ze wytlumaczylas o akrylach abrdzo rzeczowo i dobitnie.. az z fascynacja czytalam..
Ola.. to trzeba bylo dawno napisac.. yyy w sobote tak jak jachociaz Ciebie moze juz wczesniej sie ten dzban przelal.. tylko ze zamiast pisac pogryzłas sobie niepotrzebnie jezyk
![]()
w 9dc nie widze tempki o normalnej godzinie - pisze ze o 9.00 wiec znowu niewazna
sens mierzenia jest - na sluz nie zwracaj uwagi w odniesieniu do tempki. choc obserwacja sluza byc powinna - bo daje wieksza wartosc poznawcza niz sama tempka
miała na myśli 10 dc :-)ale zobaczymy co jutro przyniesie tempka ;-)