reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć lasencje;-)

Marzenko podobne jesteście do siebie-Wy siostry;-) :-D
Asia ma Twoje oczy a z kolei Ty masz kształt twarzy taki jak Anetka :tak:;-)
a Twoja siostrzenica ma śliczne takie długie włoski-ile ona ma latek?
No i oczywiscie wszystkie laseczki, nawet Anetka z tym brzusiem to jak modelka,po porodzie to prosto na plażę w bikini może isc :-D
No to mi sie teraz oberwie za szpiegostwo ale co tam ładne kobiety to az miło się patrzy :tak::-D
heheh spoko kochana podglądaj sobie ile chcesz hihihi
No jestesmy podobne do sibie , każda coś z drugiej ma :-D A Aneta rzeczywiscie ma figurw modelki, ona zawsze najszczuplejsza byla, a po porodzie brzuch jej wygladal jakby sie najadla, a po kilku dniach juz miala wklęsły...:baffled: to ja mam wiekszy od zawsze heheh:-)
aska tez zreszta szczuplutka , ja zawsze najgrubsza bylam, ale juz sie to normuje heheh chociaz i tak mam najszerszy tylek :-D
A moja chrzesnica jest przecudowna az brak slow zeby to opisac:-) teraz we wrzesniu bedzie miala 3 latka, juz sie nie moge doczekac kiedy ja zobacze:sorry2:

Ja dzis wstałam z zatkanym nosem i okropnym bólem głowy :baffled: za oknem szaro,buro i ponuro i leje :-:)-:)-(
Zapraszam na kawkę

No u mnie tez szaro, deszczowo .... ale ja sie ciesze, bo i tak musze siedziec w dimu i lutowac :-D
Dobry :-)

u mnie jednak jeszcze przed owu badz w trakcie :-p czy tylko mi sie chce az tak dzisiaj spac!? :dry:
ojoj evunia ty ztym cykle to masz przeboje :tak:
jak tam kochana praca nad inż. ???

reklama
to nie prowakacja a chec pokazania wam jakich cudownych mezczyzn mamy kolo siebie..inne maja gorzej :p

:-):-D;-) ale mi sie dzis geba smieje, jak wesolo ( dzieki Ola). Masz 100% racji az sie rozczulilam, ze mam takiego higienicznego skarba (o zeby dba niemal jak jakis dentysta zboczony z zawodu - nauczyl mnie uzywac irygatorka do oczyszczania lepszego zebow i plynu do plukania za kazdym razem po myciu, wczesniej ze studenckiego stypendium kupowalam najtansze pasty z auchan) normalnie cud miod , i NIE DLUBIE w nosie !!! Jak tylko wroci to go ladnie ucaluje z tej radosci:tak:

Bernardko oslabienie jak najbardziej, stres jak najbardziej, dieta jak najbardziej. Zamisat rutinoskorbinu zapodaj sobie lemoniade, duzo owockow i warzyw. Banany, banany, banany :tak:

Ola PM usmialam sie do lez z tego topiku co wkleilas. Mam tylko nadzieje ,z e to nie byla z Twojej strony prowokacja do opowiadania o naszych "smierdzioszkach" :-D;-) to by sie dopiero dzialo na bb:-)
Daria powiedz mi czy Ty się uczyłaś włoskiego zanim wyjechałaś czy zycie Cie zmusiło do nauki żeby móc sie komunikować?
Bo moja kuzynke sytuacja zmusiła :-D wyjechała do niemiec do pracy,tam niemiecki opanowała w 4 miesiace :tak: Pewnego dnia do własciciela knajpki w której pracowała przyjechał jego przyjaciel Włoch i tak juz został z moja kuzynką,a raczej ona z nim bo wyjechali do Włoch :happy2:
On umiał mówić po niemiecku,bo matke ma niemkę ale jak juz zamieszkali z Goską razem to Moreno w domu mówił do niej tylko po włosku i nie miała innej mozliwosci jak tylko nauczyc się tego jezyka

właśnie wczoraj na słońcu nic nie robiłam w domku siedziałam cały czas
rutinoscorbinu nie mogę brać bo jestem uczulona na niego niestety
a moze osłabienie bo od jakiegoś czasu mam tyle na glowie a do tego stres
dziekuję Eve a jak ty sie miewasz jak zabki???
Prosiem :-) pewnie to ten stresik z oslabieniem ma cos wspulnego :sorry2: tak jak makaronka radzi duzo warzywek owockow i bedzie gitus ;-) a zabki ok naprawde luzik na dzien dzisiejszy pobolewaja tylko przednie gdy chce ugryść cos twardszego wiec raczej jem z reguly krojac wsio :-)
Eva a nie podobała Ci się moja epopeja?? Z Mickiewiczem nie mam szans ile i tak nieźle wyszło :p
Bernardka, Madzia, Ewa i Makaronka :)) Heloł Kobity
Ależ pikna jak ty słonko! :-):-):-) zwezle i na temat! ja to jestem typowa waga i unikam wypowiadania sie na konfliktowe tematy chyba ze zaczynaja uderzac do mnie to nie popuszczam ale tak to siedze cicho a ze ty w zasadzie (+ pomoc Szafirka) wyrazilas sie tak jak ja bym to zrobila to wielkie brawo! ;-)
Cześć lasencje
ojoj evunia ty ztym cykle to masz przeboje :tak:
jak tam kochana praca nad inż. ???
oj jak ja bym posiedziala dzisiaj z moja udawana kawka w wyrku .... ehhhh.....
a moj cyklus nie no narazie sie jeszcze nie popitolil jest ok moim zdaniem tamto to byl jakis 1 razowy wybryk tempkowy sadze ze za jakies gora 3 dni powinnam miec skok bo tak zawsze mi mijalo od BJ :sorry2:

Cześć lasencje;-)
heheh spoko kochana podglądaj sobie ile chcesz hihihi
No jestesmy podobne do sibie , każda coś z drugiej ma :-D A Aneta rzeczywiscie ma figurw modelki, ona zawsze najszczuplejsza byla, a po porodzie brzuch jej wygladal jakby sie najadla, a po kilku dniach juz miala wklęsły...:baffled: to ja mam wiekszy od zawsze heheh:-)
aska tez zreszta szczuplutka , ja zawsze najgrubsza bylam, ale juz sie to normuje heheh chociaz i tak mam najszerszy tylek :-D
A moja chrzesnica jest przecudowna az brak slow zeby to opisac:-) teraz we wrzesniu bedzie miala 3 latka, juz sie nie moge doczekac kiedy ja zobacze:sorry2:
Nie no ja Cie prosze kochana.Mam oczy-fakt wzrok mam słaby-ale jeszcze widzę.Na wczorajszych fotkach na n-k widziałam dwie szczuplutkie laseczki w miniówkach :tak:
Pomyśl sobie kochana,że niektóre kobiety bula niesamowite pieniadze na operacje plastyczne zeby mieć tyłeczek jak Jej Loł ;-):-D

Daria powiedz mi czy Ty się uczyłaś włoskiego zanim wyjechałaś czy zycie Cie zmusiło do nauki żeby móc sie komunikować?
Bo moja kuzynke sytuacja zmusiła :-D wyjechała do niemiec do pracy,tam niemiecki opanowała w 4 miesiace :tak: Pewnego dnia do własciciela knajpki w której pracowała przyjechał jego przyjaciel Włoch i tak juz został z moja kuzynką,a raczej ona z nim bo wyjechali do Włoch :happy2:
On umiał mówić po niemiecku,bo matke ma niemkę ale jak juz zamieszkali z Goską razem to Moreno w domu mówił do niej tylko po włosku i nie miała innej mozliwosci jak tylko nauczyc się tego jezyka

Behhh moja historia jest podobnie zakrecona. My sie poznalismy w Szkocji gdzie ja pojechalam na zarobke a Davide przyjechal jako turysta i spotkalismy sie w hostelu w ktorym oboje mieszkalismy przez krotki czas. Przez 1szy rok porozumiewalismy sie po angielsku. Ja sie zaczelam uczyc wlsokiego sama odkad Go poznalam. Uczylam sie z netu i z ksiazek i nauczylam sie podstaw w rok, potem sie przeprowadzilam tutaj i poszlam na kurs dla obcokrajowcow no i tez niejako nie mialam wyboru bo z Davide rodzina TYLKO po wlosku, nawet znajomi ktorzy znali troche angielski , mieli blokade i nie gadali ze mna po angielski, chyba sie bali. Takze tutaj na miejscu nauczylam sie dosyc szybko porozumeiwac w stopniu komunikatywnym. Po roku pobytu , zaczelam tez ogladac filmy po wlosku i czytac ksiazki. Szlo to wolno i rozumialam 5/10 ,z a to teraz (po 2 latach) wszytskie prawie filmy ogladamy po wlosku i czytam ksiazki no i zdaje na studia pielegniarskie ;-) Gramatyka nie jest latwa wiec mam problemy z kilkoma czasami (ale sa to czasy z ktorymi maja problemi sami wlosi i wieeelu z nich ich nie uzwa bo nie umie) ktore sa w zasadzie potzrebne do "eleganckiego i gramatycznie poprawnego" wyslawiania sie. A tak w ogole to wloski jest bardzo prosty i wpadajacy w ucho. Jak ktos zna rowniez angielski ( co do niemieckiego to nie wiem) to jest to duzym ulatwieniem bo wiele slowek jest podobnych, wszytskie maja korzenie lacinskie ( nawet w jezyku polskim).

Uff ale sie rozpisalam. POBUDKA:-D;-)

Nie no weźcie mnie trzymajcie bo jak tej Marzence przyleje w ten wielki tyłek to się zdziwi..

A tak a propo wielkich rzeczy, po tym Duphastonie piersi mi urosły..tzn takie pełniejsze się zrobiły a wieczorami straszliwie mnie bolą i mam nadzieję że dziś wieczorem nie będą bo serduszkowanie mnie czeka :))

Witam się..

u mnie jednak jeszcze przed owu badz w trakcie :-p czy tylko mi sie chce az tak dzisiaj spac!? :dry:
Gdyby nie barc tej tempki wysokiej pod uwage to jestes przed owu.. a nawet jesli wziasc ja pod uwage to takze przed owu..:) popatrz sobie na moje dwa ostatnie wykresy te takie gorki byly i tez mslalam ze to juz owu a po kilku dniach zdawalam sobie sprawe ze jednak to nie owu..
A tak a propo wielkich rzeczy, po tym Duphastonie piersi mi urosły..tzn takie pełniejsze się zrobiły a wieczorami straszliwie mnie bolą i mam nadzieję że dziś wieczorem nie będą bo serduszkowanie mnie czeka :))

nie ma to jak seksik po jakims czasie postu.. jest calkiem inny:)

Jak to?? Jeszcze Ci urosly?? Nie dosc ze sa wystrzalowe to jeszcze urosly?? Gdzie tu sprawiedliwosc:tak::-D No mnie tez ostatnio urosly pewnie z jeden numer mniej wiecej ( z 1 na 2 ) i nie moge przestac sie macac i ich ogladac w lustrze, taka jestem zadowolona. hehe

reklama
Do góry