Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz będzie lanie, zawsze ktoś odpisuje na Twoje posty
nikt nie widzi moich postow itp moze nie pisze ostatnio nic sensownego bo nie mam o czym pisac, no ale jednakczuje sie jak powietrze

Będą moooooooooooocno trzymać kciuki

Witaj Olesiu:-)Dzien-do-brrrrrrrrrrrrry
O i Kropeczka się pojawiłaDzien dobry wszystkim!!!

Rozpieszcza Cię żebyś nie powiedziała, że żałuje Ci wędlinki

Ola gołąbki rozdaje, dla mnie 2***Robię mężusiowi gołąbki i zupkę pomidorową..to tak żeby go w dobry nastrój wprowadzić na wieczórojojoj...już się nie mogę doczekać
![]()

Dziękujemy :-)buziak!
Zapomnialabym: macie pozdrowienia do Zajaczka z.......EGIPTU!!!
Powinnaś zmienić nick na Lutek ;-);-);-)Ja tylko na chwilke w przerwie miedzy lutowaniem![]()
Super to autkoA i sie pochwalic zapomnialam, kupilismy nowe (znaczy uzywanie)

Ja się niestety nie znamale dokladnie jak wygladaja te zabiegi?
Witaj:-)Witam dziewczyny
no kurna już 4 chętne na gołąbki się zrobiły![]()

i mocno mocno trzymam kciuki
Asiq - wszystkiego dobrego i fasolki pod serduszkiem, sloneczka i radosci...
asiq wszystkiego naj naj!!!!!:-)
Asiq Happy Birthday![]()

Świetna sprawa takie autko. Idealne dla rodzinki :-)
Takie autko mamy, tylko inny kolorek (szampanski srebny)
Mazda Tribute 2.0 benzyna (710752109) - Aukcje internetowe Allegro
Witaj :-)Witam dziewczyny jak długo się staracie o dzidziunię bo ja dopiero zaczęłam no miesiąc temu ale jestem tak napalona na dzidzię że tylko działamy i działamy:-) mam już 3 letniego synka ale musi mieć rodzeństwo:-) takie staranie to fajna sprawa:-)
witaj, rozne dziewczyny maja staze starankowe ale to nie jest wazne - zapraszamy....:-):-):-)Witam dziewczyny jak długo się staracie o dzidziunię bo ja dopiero zaczęłam no miesiąc temu ale jestem tak napalona na dzidzię że tylko działamy i działamy:-) mam już 3 letniego synka ale musi mieć rodzeństwo:-) takie staranie to fajna sprawa:-)
nie mów tak kochana zawsze cię zauwazamy

witaj Kapryśka :-):-) jak się cieszę ze już rozpoczeliście procedurę bo to znaczy ze juz niedługo będziesz mamusia
czyste szaleństwoNoooooooooooo wreszcie i to cale 2 dni:-)![]()

i dobrze ze wyraziłaś swoje zdanie o to chodzi zeby mówić co sie myśli :-);-)ja pierdziele..ja juz normalnie nie bede sie odzywac..wyrazilam tylko swoje zdanie na niektore tematy a zaraz bedzie ze ja sie kloce i prowokuje klotnie..podziekowac za cos takiego
:-)o jak jej dobrze pozdrów ją koniecznieZapomnialabym: macie pozdrowienia do Zajaczka z.......EGIPTU!!!
:-)u mnie też sie rozlało teraz ale ja sie cieszę bo juz mnie dobijała ta duchota a teraz takie fajne powietrze jestWitajcie kochane...
U mnie leje a zacxzelo padac jak wyszlam z dom - szlag...no i musielismy sie z myszakiem wrocic do domu... bede z "rozkosza" sprzatac...
![]()

a ja też jestem chętna to juz jest nas 5no kurna już 4 chętne na gołąbki się zrobiły![]()

Witaj :-)Witam dziewczyny jak długo się staracie o dzidziunię bo ja dopiero zaczęłam no miesiąc temu ale jestem tak napalona na dzidzię że tylko działamy i działamy:-) mam już 3 letniego synka ale musi mieć rodzeństwo:-) takie staranie to fajna sprawa:-)

Ehhh... :-) ale superasne wiesci!!!!! a jak sie czujesz?

kroptusiu, kwasna smietane powinno sie najpierw zmieszac w kubku z dodatkiem goracej zupy... wtedy roztrzepac trzepaczka i wlac do zupy a teraz to tylko mozesz trzepaczka - taka rozga roztrzepac w garnku - tylko sie nie poparz:-):-):-) powinno byc ok
nie zniszcz kalafiorkow!!!
Jeszcze musze w kuchni posprzatac, bo takiego sajgonu to jeszcze tam nie bylo
Najwazniejsze, ze zupe da sie uratowac! Dzieki wielkie
Wrzucam nowe suwaczki i powrot do kuchni