Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no, drugie ćwierćwiecze to już cośAsiq i jak się czujesz o rok starsza?? Nie to że Ci wiek wypominam...

Od razu inaczej się człowiek czuje ;-);-)

oj te niedobre mdlosci ehhh.... sprobuj przed wstaniem z wyrka zjesc sucharka a i podobno pomagaja herbatka z imbiraHejka Eve:-)Oj mam takie mdłości ze juz wytrzymac nie idzie,ale czuje sie juz lepiej jak dzieciątko widziałam jak narazie jest dobrze oby tak dalej![]()
Słonce to u kazdej kobitki inaczej a ja to juz ostatnio mam w ogole inaczejHej dziewczyny powiedzcie mi, w ktorym dniu przy cyklach 30 dniowych powinien pokazać się sluz płodny?? bo u mnie echo a mam dzisiaj 12 dc![]()
na dobra sprawe to ja mam juz od 8dc plodny mimo ze potrafie owu miec 18dc ;-)Ja stosowałam... masz pytania to smialo walDziewczynki, która z Was stosowała testy owulacyjne? Pamiętam, że Agniesiak robiła, ale czy jest jeszcze ktoś?
To ja się wbiłam na priva jeśli możnaJa stosowałam... masz pytania to smialo wal
Eh kochana... No wlasnie widzisz, ja kiedys tez bylam radosniejsza, ale teraz jestem ciagle spieta. To przez moje problemy z zazdroscia i zaborczoscia, ciagle staram sie kontrolowac M :-( Kiedys smialam sie z dziewczyny brata ze zabrania bratu pic piwo, a teraz sama mojemu zabraniam :-( Ale wydaje mi sie, ze to uzasadnione, bo jak on mnie zawiezie do lekarza jak bedzie sie cos dzialo a on bedzie na gazie?Tylko, ze on tego nie rozumie
Az dobrze bybylo zeby sie pojawila taka sytuacja, moze by sie chlop nauczyl
I wkurza mnie, tak szczerze wkurza, ze mu sie oczy blyszcza na slowo 'PIWO', co on sie juz inaczej bawic nie umie tylko z alkoholem? Na pewno jestem przerwazliwiona, ale jakos sobie z tym nie radzie :-(
Tak mi powiedziala moja gin - chyba chodzi o to, ze cialko produkuje progesteron i jesli produkuje go za malo, a te braki uzupelnia sie np. biorac luteine i bierze sie jej za duzo, to cialko 'mysli', ze juz jest w pozniejszym dc niz naprawde i przychodzi krwawienie. Ja tak mialam jak mialam cykl stymulowany menopurem - bralam 2x za duza dawke luteiny i @ przyszla po tygodniu od owu! Staralam sie w tym cyklu postepowac lagodniej i bralam na przemian 1 i 2 tabletki :-)
Faceci sa tacy beznadziejni i nieodpowiedzialni :-( Ciekawe jak oni by sie czuli jak my bysmy sie codziennie uwalaly i byly takie beztroskie jak oni - a moze w ogole by nie zauwazyli? :-( Kurde dzisiaj mam dzien na 'nie' jesli chodzi o samcow![]()
No tez widze, ze zly nie jest bo z tego co mowisz, to calkiem niezle maja wyniki.
Ja nie wybralam mojego, oni mi wybrali. Tyle, ze jak zastanawialam sie nad zabiegiem prywatnie, to porownywalam kliniki blisko mnie i zdecydowalam sie na wlasnie ta, do ktorej mnie skierowali. Nawet emailowalam z nimi, a pozniej sie okazalo ze dostalismy refund. Ironia losu![]()
Zobaczymy tylko co teraz z tego wyjdzie i czy nie lepiej mi bylo jechac do Polski i zrobic IVF prywatnie. Nie wiem ale ja zawsze jakos mialam wieksze zaufanie do polskich lekarzy, pomimo tego ze moja klinika jest jedna z najstarszych w Europie i sa prekursorami roznych metod.
Powiem Wam, ze jak zobaczylam ta klinike to nigdy bym nie powiedziala, ze jest jakas wyjatkowa. Strasznie skromnie wyglada. Zwykle 2 domy polaczone i tyle. Jeszcze nawet nie widzialam sie z lekarzem, tylko z pielegniarkami. Nie mowiac juz o tym, ze w Polsce robi sie jakies 300% wiecej badan przed...![]()
Oj bardzo prosze, niech mnie wynagrodzi ile wlezie nawet trojaczki przyjme z radoscia:-)
![]()
Cen juz Ci szukam - Noshhh, akurat nie dziala cennik w Invikcie w Warszawie. Ja bym sie na ta klinike wlasnie zdecydowala, bo maja ten program "Do skutku", co uwazam ze daje duze nadziei + wzbudza zaufanie do kliniki
Powiklania Olesiu, miedzyinnymi to :
Ciaza mnoga, Hiperstymulacja, ciaza pozamaciczna, powiklania dotyczace narkozy itp.
Bardzo rzadko występuje tzw. przestymulowanie (hiperstymulacja) jajników - po biopsji pecherzyki ciagle rosna na jajniku i nie pekaja. Jej skutkiem jest m.in. gromadzenie się płynów w jamie brzusznej oraz opłucnej, zaburzenia krzepnięcia krwi, funkcjonowania wątroby. Hiper moze tez spowodowac pekniecie jajnikow, a przez to krwotok.
passingby - tak to jest w zyciu... jedni maja z gorki a drudzy troche pod gorke ale nigdy nie jest tak, ze mamy wszystko na raz...kazdemu los daje troszke tegi i owego... a takie przezycia jakie mamy tutaj ucza nas szacunku do wszystkiego co mamy i dystansu do blachostek ktore czasem wydaja sie nie do pokonania...
A tak mi sie przypomnialo... jak tam Twoja ksiazka?? sprzedaje sie?? mozesz przypomniec jej tytul?? Bo to Twoje dzielo bylo?? tak?? dobrze pamietam???:-):-)
Dziewczynki, która z Was stosowała testy owulacyjne? Pamiętam, że Agniesiak robiła, ale czy jest jeszcze ktoś?
Marzenko na Polkach zaczęłam pisać w 2007r.badaicko a mialam pytac.. czemu juz nie siedzisz na polkach.pl i dlaczego tam sie dzialas i dlaczego przyszlas do nas? z czego sie bardzo cieszymy oczywiscie![]()
najpierw czytałam sobie potem sie zarejestrowałam i poznałam tam fajne dziewczyny z którymi stworzyłysmy zgrana paczke.

miało byc na chwile az na polkach zrobia porzadek
i tak juz zostałysmy.Ciężko było sie przestawic bo tu inaczej się pisało niż tam za to później po ich zmianach to tam nie mogłysmy się odnaleźć.