Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaprycha- nie przejmuj sie... Jestes genialna w innych dziedzinach... A jak nastepnym razem bedziesz chciala zrobic zupke to pamietaj zeby roztrzepac smietane z goraca zupka i juz albo - dodaj slodkiej rzadkiej 30%. Ja mozna lac bezposrednio do gara nie robiac nic... Ja pomidorowa i ogorkowa robie ze slodka smietanka i jest miodzio... A brokulki ci sie rozpadly bo one to 3-4 min sie gotuje a kalafior dluzej - moglas tez zmiksowac i zrobic krem:-):-):-)
ok ale dosc przynudzania o gotowaniu... do jutra ...

ani nie seksik ani gołabki...wstałam dzisiaj rano o 5 z tak niesamowitym bólem brzucha że aż myślałam że umrę..leżałam do 6.30 w łóżku a później brzuch przestał boleć ale tak mnie na wymioty zebrało że myślałam że nie dobiegnę do łazienki...wybaczcie za szczegółowy opis...

SiemankoCześć dzewczynki ;-)

Czesc Laseczki
Ja stosowałam... masz pytania to smialo wal
Może to co napiszę być źle odebrane - ale piszę z dobrego serca i nic nikomu nie chcę udowadniać cy mówić że jestem lepsza - to tak słowem wstępu.
Jak was tak czytam dziewczyny to widzę ile mam szczęścia. Jestem nie najmłodsza (34 na karku), nie oszczędzałam się w życiu (alkohol, fajki, niezdrowe żarcie, thc itd), jestem gruba, kiedyś ćwiczyłam (jakieś 20 lat temu) a teraz nawet do autobusu nie chce mi się podbiec... ale przez całe życie wiedziałam że jestem "wiatropylna" i siłą wyższa mnie nie ukarała za to myślenie: zaszłam w ciążę za pierwszym razem, przy pierwszym cyklu bez żadnej stumulacji. Nie miezyłam temperatury choć używałam testów owulacyjnych, nie stosowałam kalendarzyka jedynie mniej więcej wiedziałam że mam regularne cykle. Trochę poczytałam o procesie, pierwszy raz od 8 lat poszłam do ginekologa, wiedziałam że "plemnikodawca" ma świetnie wyniki. Do kontrolowanej "wpadki" doszło dwa razy, tylko tyle razy wystarczyło i bach...
A po co to piszę... bo kiedy was czytam to chce mi się płakać i tak bardzo bym chciała móc się podzielić tym co do niedawna wydawało mi się naturalne a teraz wydaje mi się prawdziwym cudem. I chociaż się nie modlę ani nic w tym guście (ehhh to wychowanie) to tak bardzo trzymam kciuki, a jak mi odbije to zostanę surogatką ;-) (choć wiem że to ponad moje siły - ja nie mogłam zdecydować się a wolonariackie zajmowanie się psem przewodnikiem bo wiedziałam że go nie oddam, a co dopiero donosić komuś dziecko)

może M wcale nie udawał że pyszna, może naprawdę mu smakowała;-)
[/LEFT]
[/B][/COLOR]

Hello tu LondynA ja sie znowu bede lenic, jedno co zrobie to obiadek (jakas zupke). A tak to do gory brzuchem.
:-)
Kochane do mnie wczoraj o 18 zadzwoniła moja siostra,ze mama jak wyszła z domu o 10 rano tak jeszcze jej nie ma i nigdzie nie moze jej znaleźć

Następnym razem wyjdzie pyszna ;-)
[/LEFT]
[/B][/COLOR]

a tu znów dużo się dzieje! ja od wczoraj czytam i czytam! i od wczoraj mam dość mocne bóle brzucha tak nisko! temp 36,6 ale zazwyczaj mam niższą! i mysle że to pewnie zbliżający się @ ( w piatek 28 dc ) choć ostatni cykl trwał tylko 35 dni ( ale to po tab ) !
dzien dobry!
jestem padnieta, noc zarwana, kolano dalo ostro w dupę...mam dośc...a tu jeszcze takie wiesci:
No nareszcie jesteś kochana przytulam z powodu kolanka ale moze juz nie długo bedzie lepiej zobaczysz:-)
a lekarz powiedział ze najpierw M sie musi zbadać a jak jego wyniki będa ok to wtenczas jak nam dalej nie będzie wychodziło to czekam mnie HSG a teraz w tym tygodniu zaczynam monitoring bo w 8dc miałam juz na prawym jajniku pęcherzyk 10mm i drugi mniejszy a na lewym 9mm
Wpadłam tylko sie przywitać. We czwartek jade na wizytę czy wszysko ok w środku i zdecydowałam sie na jeszcze jedno podejście.
Jak macie jakieś specyfiki co pomagają przy zapłodnieniu czy zagnieżdżeniu to piszcie. W sensie jakieś leki albo witaminy wsio ryba.
Dostane mam nadzieje na powiekszenie endo i będę brać tylko 1 clo także już nie będzie Las Vegas na BB bo obstawiać można tylko jedno.
Zaraz lece do mamy tak więc się powoli żegnam.
Po 1 Pani M moze mi pani zdradzic skąd pani bierze te emoty?;-)Boze, trzymam kciuki za mame. Mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie dobrze. Powiedz mamie, zeby wziela sie w garsc i przebadala od stop do glow, bo ma dla kogo zyc. Ja tylko powiem, ze z zoladkiem nie ma zartow. Moj dziadzus byl tego przykladem....![]()
wspolczuje tylko tego stresu i niepewnosci! 
dzisiaj musze posprzatac cala hacjende po tym malowaniu 

moze wpadne wieczorkiem na goraca czekolade po charuwie ;-)Cześć Kaprysiu a ja też mogę spróbować zajadać to masło orzechowe?? taka jestem ciekawa jakie te pęcherzyki będa jutro bo mam pierwsze podglądanko aż sie doczekać nie mogę bo to bedzie w 11dcA dzien dybry Pani ;-):-)
Ja mialam w poniedzialek USG i w 3dc, moj pecherzyk tez mial 10mm a ja mam owulke zazwyczaj w 8 dniu wlasnie. Trzymam kciuki, zeby sie udalo bez zadnego HSG!!!!
Ja Ci moge polecic zjadanie 3 lyzek dziennie masla ORZECHOWEGO (nie nutelli), zeby Twoje jajeczka pieknie dojrzaly. To na serio dziala! Buziak
Dzięki kochana.:-)
Do juterka dziewuszkidzisiaj musze posprzatac cala hacjende po tym malowaniu
moze wpadne wieczorkiem na goraca czekolade po charuwie ;-)
no jasne ja kupuje czesto bo dodaje do kawy :-) zwykla rozpuszczalna czekoladke tylko ze najlepiej smakuje na mleku dla mnie na wodzie to lura! ;-)Dzięki kochana.
A powiedz mi czy w sklepie mozna kupic taka dobra czekolade do zrobienia w domu?
Bo jak gdzieś w knajpce pije to mi bardzo smakuje a naipłabym sie nieraz chętnie w domu
a jaki dzien cyklu wykonania badania!moze mi ktoras powiedziec cos na temat tych wynikow ?
prolaktyna 15.24ng/ml
estradiol 92.21 pg/ml
progesteron 2.42/ng/ml