reklama

starania się - watpliwości..

Kurde ciotka, nie zalamuj mnie - jak to tylko zupke? Zupka to dla mnie max mozliwosci :-D:-):-D
tak, tak slyszalam o twoich "wyczynach" hahahahaha kochana nie kazdy moze byc kucharzem (ja tez nim nie jestem), ty masz inne talenty :tak:

Olesiu jak zobaczylam wczoraj ten katalog co podeslalas to sie rozmarzylam ja uwielbiam takie pierdulki do domu rozne kurcze fajna masz robote! :-)
robota fajna ale za psie pieniadze, ale co ja moge, w tych czasach trzeba sie cieszyc ze sie ja ma.

reklama
robota fajna ale za psie pieniadze, ale co ja moge, w tych czasach trzeba sie cieszyc ze sie ja ma.
zycie kochana zycie.... ! ja niby robota biurowa techniczna potrzbna wiedza itp a pieniadz ... ehhh... szkoda gadac :no:
A jakaś konkretna marke preferujesz i polecasz,czy po prostu czekolada to czekolada i nie ma róźnicy?
wiesz wlasnie mi sie skonczyla a nie pamietam jaka to byla ale wlasnie do sklepu zmierzam to ci powiem wieczorkiem czy dobra kupilam! :-)

wiesz wlasnie mi sie skonczyla a nie pamietam jaka to byla ale wlasnie do sklepu zmierzam to ci powiem wieczorkiem czy dobra kupilam! :-)
Okiejos to sobie póxniej doczytam :tak:

Badaicka
Ja też lubie taką czekolade wypić ale zdarza mi sie to bardzo zadko ale jak kupuje to nescafe mleczną bo tam maja jeszcze inne te czekolady
Yhhhmm jak bede w KAUFLANDZIE to poszukam na półkach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry