reklama

starania się - watpliwości..

hej dziewczyny ja juz po usg wiec jest ch....o :wściekła/y: jedyną dobą wiadomością jest to, że endometrium ma 10 mm, na prawym jajniku zanotował się pęcherzyk o wielkości aż 11 mm a na lewym aż 9 mm ( a jestem w 13 dc) więc pewnie będzie kicha i nic z tego nie będzie:wściekła/y:jestem wkurzona i zdołowana. Jedyne na co mam terach ochote to sie nawalic i isc spac

Kochana a nie ma szansy by jeszcze urosly???? A moze owulka sie przesunela i pecherzyki jeszcze rosna.

reklama
Kochana a nie ma szansy by jeszcze urosly???? A moze owulka sie przesunela i pecherzyki jeszcze rosna.

Ja ogólnie mam problem z owulacją , a po odstawieniu clo myślałam, że moze pzynjmiej urosną, ale szanse są marne. Nie wiem kiedyś endo mi nie rosło, a teraz po lekach pęcherzyki stoją :-(lekarka twierdzi, ze trzeba mieć nadzieje. A mnie to juz zaczyna wszystko wkurzać te wieczne starania i zastanawianie sie czy w koncu sie uda :wściekła/y:

Pajkaa ja sie nie znam na pecherzykach, tak wiec pytanie jakiej wielkosci powinien byc pecherzyk w tym stadium cyklu co ty jestes?
A na suwaczku pisze ze masz jeszcze 4 dni do owulki?

Pajkaa ja sie nie znam na pecherzykach, tak wiec pytanie jakiej wielkosci powinien byc pecherzyk w tym stadium cyklu co ty jestes?
A na suwaczku pisze ze masz jeszcze 4 dni do owulki?

Kurcze powiem Ci, ze chyba gdzieś koło 15 mm powinien miec , przy lekach w 16 dc miałam 25 mm. Teoretycznie jakby na to spojrzec to pecherzyk rosnie dziennie ok 2 mm czyli gdzies kolo 16 dc moze ten jeden bedzie mial ok. 18 mm a nie wiem czy to i tak nie za mało.

Te suwaczki to wiessz tam się wprowadza długość cyklu+termin ostatniej @ i dlatego tak wylicza. Moze jeszcze bedzie ta owulka, ale chyba szans nie ma bo sama lekarka stwierdziła, ze raczej ten cykl będzie bezowulacyjny:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry