Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wciera sie odzywala....podpisala wsie dokumenty z M i sa szczesliwi. pod koniec sierpnia chyba zaczynaja stymulke

Hanka - zrozumiałam wszystko - oprócz jednego - Twój facet przeciez jest jurny!!!!!!!!!!
A na poważnie - mnie nie dziwi, że z nim jesteś - a próbowałaś Go pytac o to, czy Ci da pieniądze na lekarza - w sensie czy się dołoży, czy się honorem unosisz i czekasz, aż On sam zaproponuje?
Hania
To ze kocha to nikt nie kwestionuje. To ze z nim jestes tez nikt nie kwestionuje - musi miec cos za co go kochasz. I to wystarcza
Ja kwestionuje tylko sama sytuacje fasolkowania. To droga impra...i ze facet Cie sama zostawia wiedzac ze dla Ciebie jest to wazne - to tutaj stawiam wielki znak zapytania.
Dla jednych to blahostka, dla innych rzecz powazna. Nie nasz zwiazek, nie mamy prawa osadzac, oceniac i radzic odnoscie ogolu. Ale sie wypowiedzialam co do samych finansow fasolkowych bo ja bym tego nie puscila
To tyle ode mnie....
Ogolnie Cie rozumiem....w tym szczegole nie....:-)