reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

I ja się Kinguś dołączam do życzeń - 100 lat wspólnie z mężem, samych szczęśliwych dni i dużo uśmiechu na twarzy!!​

Kingus - WSZYSTKIEGO NAJ

Dzięki :*

boshe jak tu dzis pusto??? co sie z wami dzieje babolce?????

do mnie zaraz kolezanka przylezie i bede chlac wino..... chyba wezme sobie wasze rady i bede je chlac chyba codziennie do owulki:-)
Rzeczywiście jakoś pusto :szok:
M pojechał odwieźć teściową i teraz sobie czekam na niego;-);-)
Teściowa kupiła dla małej wyprawkę- 3 body, 2 skarpetki, czapeczka i śliniaczek i wiecie, że ktoś wyciągnął z pudełka jedno body:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Co tu tak pusto?? Gdzieście się podziały Babeczki?:-):-)

Ja dzisiaj plany miesięczne tworzę i już nie mam siły ;-)

Dziś robiłam 4 test owu. Pierwsze dwa wątpliwe, wczorajszy już prawie, prawie, a dziś piękna tłuściuchna krecha, więc trzeba koniecznie pomęczyć małża :-):-):-)
Nektarynko, dzięki za podpowiedzi :-)

Przełączam się chwilowo na Worda :-):-):-) Buziaki :***

Aaaaa, bym zapomniała. Kinguś, wszystkiego naj, naj, naj!!!

Ja własnie sączę sobie winiunio czerwone :-p ychotka tam za mną chodziło od wczoraj, że :szok:
Kinguś Wasze zdrówko :-)
Kaprycha ja też znalazłam artykuł, ale wolałabym usłyszeć też opinie dziewczyn, które to miały ;-)bo to jednak co pisane to różnie bywa :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej!
Melduję się po wizycie...papiery podpisne, pierwsze leki odebrane...od 3 dc zaczynam.
Niech ta @ przychodzi!
Pajaka ja jestem po 3 IUI...niestety nie udanych !

a mozesz cos wiecej zdradzic?? czy to jest bolesne? czy sie jakies leki bierze? czy duzy jest koszt 1 IUI? bo wole się nastawić psychicznie i kasiasto :-)

Pajaka więc za IUI 750 zł +cykl monitoringu 150 zł.
Leki: ja brałam clo więc tanie + pregnyl na pęknięcie+ duphaston
Sam zabieg trwa ok 3 min... wkładają ci wziernik i potem wstrzykują ci taką strzykwaką z rureczką wczesniej oddane wywierowane nasienie M....leżysz sobie potem ok 10 min. i jedziesz do domku...potem po ok 12 h poprawisz naturalnie...
Sam zabieg nie boli potem mozesz odczuwać ból jajników...

Pajaka więc za IUI 750 zł +cykl monitoringu 150 zł.
Leki: ja brałam clo więc tanie + pregnyl na pęknięcie+ duphaston
Sam zabieg trwa ok 3 min... wkładają ci wziernik i potem wstrzykują ci taką strzykwaką z rureczką wczesniej oddane wywierowane nasienie M....leżysz sobie potem ok 10 min. i jedziesz do domku...potem po ok 12 h poprawisz naturalnie...
Sam zabieg nie boli potem mozesz odczuwać ból jajników...
Czyli nie jest tak źle. A moge zapytać w ktorej klinice to robiłaś?I czy oni doliczają jakieś koszty jezeli chodzi o przygtowanie nasienia? czy to juz jest wliczone w koszta?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześc dziewczyny:-)ja tak pózno,bo wróciłam od mojej siostry.Nie ma to jak w domku:tak:Kochane spytam sie Patrysi jak wstawic zdjecie mojego usg,bo ja nie wiem.Wtedy Wam pokaze.

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenixx i Pajka dajcie troche tego winczacha, bo tu oszaleje z mojej matki pomyslami :dry:

Marynka - no to czekamy na @ i do dziela
. Ale to stymulacje juz zaczynasz w 3 dc, tak? Bo ja dopiero przed wyciszaniem jestem :-(

A Ola PM i Gosia - dobrze, ze @ Was odwiedzila wreszcie i wzystko sie wyjasnilo. Teraz do dziela w nowym cyklu.

Co za obsrany dzien dzis mam, dziewczyny ratunku:no:

Do góry