reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hanka - czyli endo super, a coś więcej mówił, czy nie ten Twój super G:sorry:

Powiedział że jest zawiedziony i zdziwiony bo mieliśmy idealne warunki i był pewny że to się uda. bardziej się bal że się nie utrzyma przez endo.

teraz jest już zajebiście zachwycony moim endo i pęcherzem szczególnie w 6dc. Tylko co z tego takie idealne sytuacje to ja mam co cykl tylko nic z tego nie ma.

reklama
Hania cienko bo dzisiaj góruje winiunio :-D ja odpadłam na lampce bo chyba te wino cos nie tegens bo taki dziwny smak ma, ze jeszcze teraz go czuje, a zajadłam go kikoma paluszkami :-D
Kurde jak ja bym chciała miec taki pęchol w 6 dc :-)a tu kapencja :-(

Powiedział że jest zawiedziony i zdziwiony bo mieliśmy idealne warunki i był pewny że to się uda. bardziej się bal że się nie utrzyma przez endo.

teraz jest już zajebiście zachwycony moim endo i pęcherzem szczególnie w 6dc. Tylko co z tego takie idealne sytuacje to ja mam co cykl tylko nic z tego nie ma.

a o co chodzi z naturalnym cyklem - nic na pęknięcie nie chce dać???
bo wygląda na to, że bez clo się byc może uda:tak:

hanka ale teraz to pewnie sam super G sie przyłozy i teraz nie ma bata uda sie !

andzia to mam nadzieje ze nie usne, małż bedzie dopiero za godzine wiec jest szansa...:sorry2:

Czy brzoskwinie lub nektarynki mają jakis czynnik dobry dla plemniczków albo na cos????? bo ostatanio sie z małżem objadamy nimi i se pomyslalam ze moze akurat jakis zbawienny wplywa maja :sorry2:

wpadłam się pożegnać, pilnie wyjeżdzam jutro i nie wiem kiedy wróce...może we wtorek??nie bede miala dostepu do komputera wiec jakby co to kontakt ze mna tylko sms..

reklama
Do góry