badaicka
Paulusia i Filipek
U mnie w razie czego ŻABKI bedą z pewnoscia otwarte,no i oczywiscie TRAFIKA Kluczborska gdzie pracowałam 

ale tam to monopol i fajurki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze za krotko mierzylas i tak wyszla tempka... w ogole jakies wysokie masz te tempki ja po owulacji mam takie a przed to tak do 36,5.. takze nie wiem jak to u Ciebie z tym wykresem.. pomin dziesiejsza temperature i zobaczymy co jutro jesli chcesz termometr elektroniczny to polecam microlife MT1622 GT - zlota koncówka.. jestem z niego zadowolonaczesc dziewczynya teraz POMOCY . Zerknijcie na mój wykres co to kuna ma byc za tempka dzisiaj??????
a mam duuużo ciągnącego się śluzu, kurde tylko nie wiem czy to po wczorajszym przytulaniu popołudniu czy naturalnie
![]()
kurde ja mysle, ze moze zle ze4rknelam i tam było 36,5 ale tego tez sie nie dowiem :-) musze sobie termmetr elektroiczny kupic
Kurde Andzia ale ja nawet takiej podstawowej tempki nie miałam ;-) a mówiłam, że ja sie nie nadaje na pomiary tempki:-) a czy est mozliwy taki spadek przed owu??
JA PRZYPOMINAM,ŻE W SOBOTE czyli jutro JEST ŚWIĘTO I SKLEPY BEDA POZAMYKANE WIEC ZRÓBTA SE DZIS ZAKUPY
A cóz Ty teraz robisz,ogórki sie juz skończyły przynajmniej u nas ;-)ja jestem ale nie mam czasu siedzieć przed komputerem bo mam tyle roboty ze szok