Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ale jak mala ruchliwosc to IUI Ci nie pomoze za bardzo kochana.
Lekko obnizone parametry mozna poprawic, ale jesli to jes cos wiekszego - to duzych szans nie ma.
Sorry ze wyrazam tak bezposrednio swoje opinie....
u mnie juz spokoMarzenixx jak kacyk????;-)
rano tylko umierałam heheh
nie ma co, zaszalelismy ze hej!Moze tak,troszke tego było za duzo trzeba sie czasem kontrolowac,ale nie nazekam juz ciesze sie ze swojej dzidzi.
;-)
:-)
jest czym:-)
![]()
Dobrze dziewczynki juz na serio ide lulu.Papa i do juterka;-)Dobrej nocy;-)u mnie juz spokorano tylko umierałam heheh
za to małż poprostu przegiął hehe dopiero dochodzi do siebie!!nie ma co, zaszalelismy ze hej!

Kochana sam lekarz nas zachęcal co IUI powiedział, ze w tym mamy większe szanse niż naturalnie. Jak nie wyjdzie IUI to nie bedziemy mieli w ogóle dzieci trudno
ja piłam wczoraj martini białe i było super... dopóki sie nie skonczylo, trzebabylo jeszcze cos wypic to zaczelam pic winko czerwone domowej roboty i to był błąd bo padłam nie wiem kiedySuper trza sie kiedys wyluzowac, ja wlasnie ide sobie zrobic moja ulubiona miesznke;-) BIALE WINKO Z LEMONIADA![]()

Sztuczne zaplodnienia i inne wspomagania zawsze zwiekszaja szanse. Pytanie jest tylko o ile...
A lekarze to konowaly. Chca pieniadze zarobic wiec namiawiaja celowo na zabiegi.