lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Marzenixxx
Z Polski zjezdzaja.... Oni nie takie lazegi jak ja.....:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe to fajnie, pewnie sie ciesza ze cie odwiedzą,Marzenixxx

hej pajkaa ;-) to super ze sobie razem pojedziecie, trzeba korzystac ze sloneczka!
ja niestety w domku dzis bede pewnie lutować hehe a teraz sobie brwi skubiemalż poszedl do pracy po wczorajszym lenistwie
![]()
na przytulanko, a tak mi sie spac chciało, ale nie miałam serca odmówic, potem poszłam jeszcze spac ;-)ale jestem rozbita 

o to super poranek mialas !Moj juz od rana figluje :-) rano mnie obudziłna przytulanko, a tak mi sie spac chciało, ale nie miałam serca odmówic, potem poszłam jeszcze spac ;-)ale jestem rozbita
![]()
ja tam wczoraj w nocy troche pofiglowalam, ale musze ten tydzien wykorzystac na maksa!
jak mi sie znowu owulka przesunie to chyba pozabijam
:-)
no, ale jak weszłam uakualnic se wykresa , to musiałam tutaj zaglądnąć moj mąż mówi, ze to uzależnienie
moj odliczacz owulki twierdzi, ze to dzic 

a ja chyba raczej nie
trza go usunąć bo ścieme wali 

Własnie mam nadzieje, jesli mi sie owulka nie przesunie to zdaze małża wykorzystac przed wyjazdem i akurat tam bede czekac na @..... zobaczymyMarzenixxx
To fajowo ze tam jedziesz. Nie tylko ze siostra, nie tylko ze inny kraj, ale tez ze moze psychicznie sie wyluzujesz i o fasolce tak myslec nie bedziesz. A wtedy |Cie zaskoczy![]()
bo jade sama , małż niestety musi pracowac....