reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kurde ja sobie zmieniłam kalendarzyk na tą angielską stronę i połapać sie nie umiem :wściekła/y:dzisiaj zostaje na noc sama bo mój mąż wymyka do pracy na noc wiec posiedze z Wami, ale nie długo bo jutro niestety do pracy:-(

reklama
Witam nowe staraczki - pozdrawiam serdecznie... ja dzis przesiedzialam w domku i troche posprzatalam bo jakos tak nie chcialo mi sie ruszac z domku. chlopcy poszli na rowerki wiec tez sobie troche odpoczelam.

Co do dziewczynki to wiadomo jest tyle, ze powinno sie celowac tak na dwa dni przed owu bo ponoc te plemniczki od dziewczynek sa wolniejsze ale dluzej zyja wiec musza czekac na jajo...:-):-)

Witam się i ja:-)
Ja sobie dziś zafundowałam ogromne lenistwo - nawet z domu nie wyszłam:szok:
a jutro do pracy po urlopie - już mi się nie chce:no:

Pajkaa - Ty jesteś z Dąbrowy - ja mieszkałam w Dąbrowie - dopiero od 2 lat mieszkam w Będzinie:tak: a moi rodzice i siostra nadal mieszkają w DG:-)

Wiatm nowe staraczki:tak:

Hello

Moje plany na dzis skonczyly sie na dobrych checiach, zamiast przebrac rzeczy na strychu to robilam wszystko procz porzadkow. Nawet gralam w ruletke na internecie :szok: kurde jak sie wciagnelam dobrze ze to nie za prawdziwe pieniadze :baffled:

rudka ja cie pamietam ze staraczek2008 :tak: wracasz czyli postanowilas sie starac juz o nastepnego bejbika??:-)
Ja tez ciebie pamiętam:) i Lilu i Kingus,mam nadzieje ze pokrótce przypomnicie co sie u Was przez ten czas działo. Ano staram sie o drugie malenxtwo,ale nie dla mnie wątki typu chlopczyk czy dziewczynka,chcialabym aby wogle sie udalo, po porodzie w licpcu 2008 nie dostalam okresu,od maja zaczelam brac luteine przez trzy cykle, 1go lipca dostalam ostatni @@@ po luteinie i bylam pewna ze znowu dlugo bedzie cisza...a tu nagle 9 sierpnia sie zaczelo:) wiec to dla mnie znajk ze chyba cos jest lepiej, zawsze po odstawieniu leków na @@ czekalam nawet kilka miesiecy....dzien przed @@ 8go zauwazylam "plodny sluz-bardzo dlugo go u siebie nie widzialam, bylo go bardzo dozuo,nawet zabralismy sie z mezem do roboty:-D a tu nastepnego dnia @@:szok: sama nie wiem co o tym myslec, chyba bede musiala dlugo poczekac az sie wszystko unormuje....ale takie zycie
Widzę że nie tylko ja staram się o drugą dzidzię tylko żałuję że tak pużno sie zdecydowaliśmy na 2 dziecko no ale lepiej teraz:-) niż wcale
a jaką macie roznice wieku??? tez uwazam ze lepiej pozno niz wcale:)

Nawet gralam w ruletke na internecie :szok: kurde jak sie wciagnelam dobrze ze to nie za prawdziwe pieniadze :baffled:
ja polecam gre w monopol na kurnik.pl, potrafi czasem tak wciągnąc ze hej:)

reklama
Pajkaa - Ty jesteś z Dąbrowy - ja mieszkałam w Dąbrowie - dopiero od 2 lat mieszkam w Będzinie:tak: a moi rodzice i siostra nadal mieszkają w DG:-)

No mieszkam w DG :-) ale dopiero od 2 lat :-) wcześniej mieszkałam w Katowicach ;-)

Marzenixx - no zmieniłam, ale tak jakoś się połapać nie umiem.

A ja na jutro juz obiadek mam zrobiony stwierdziłam, ze sie nie bede wysilała i zrobiłam ogórkową. A dzisiaj na deserek wypiliśmy soczek marchewkowo-pomarańczowy sama robiłam :-D

Do góry