reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

cześć Kaprysia, widze że czasem wyłaniasz się z krzaczorów. To dobrze. Jak tam nastawienie??

Pojawiam sie, jasne :-D Nastawienie dzisiaj mam mega pozytywne. Oczywisicie zmienia sie to jak w kalejdoskopie :sorry2: Dzieki, a Ty jak sie czujesz, bidulko?

Żadnego wpadania w depresję!!!! Niejedna z nas zazdrości Ci pewnie faceta!!! Ile razy się dziewczyny skarżą że musza o wszystkim myśleć same. Głowa do góry. Dacie radę:-)
Mari, Zajac ma racje. Nie masz co sie dolowac. Faceta masz super, wiec ja bym go wziela pod reke i przebadala sie od stop do glow na wszeliki wypadek. Nie wmawiam Ci zadnych chorob oczywiscie ale uwazam, ze przed/ w czasie staran, kazda para powinna sie przebadac. Glowa do gory, kochana!!!! Przytulam

Sylwia- jednak tez wole to wsylac do Ciebie prywatnie
a030.gif
a030.gif
a030.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Ja zgłupiałam o kim Sylwia pisze o ojcu swojej córeczki czy o obecnym partnerze?
Chyba nie o obecnym, bo ......aż nie wiem co powiedzieć.
Jedyne co wiem na pewno, to to, że nie ma co wierzyć w zapewnienia, że będzie lepiej.
Przykro mi, ale znam wiele przypadków alkoholików i nikomu się nie udało z tego wyjść... Jeden się nawet powiesił, bo już sam nie wiedział co ze sobą zrobić...
Jedyne co się udało to zniszczyć życie tym kilku kobietom, które ciągle dając nowe szanse zmarnowały sobie resztę życia.....:-(

Ja zgłupiałam o kim Sylwia pisze o ojcu swojej córeczki czy o obecnym partnerze?
Chyba nie o obecnym, bo ......aż nie wiem co powiedzieć.
Jedyne co wiem na pewno, to to, że nie ma co wierzyć w zapewnienia, że będzie lepiej.
Przykro mi, ale znam wiele przypadków alkoholików i nikomu się nie udało z tego wyjść... Jeden się nawet powiesił, bo już sam nie wiedział co ze sobą zrobić...
Jedyne co się udało to zniszczyć życie tym kilku kobietom, które ciągle dając nowe szanse zmarnowały sobie resztę życia.....:-(
Zgadzam sie w 100% niestety

Sylwio to co przeczytałam to jest straszne ale jeśli masz siłę o tym pisac to zrób coś z tym masz dzieciaki nie pozwól by się przy nim chowły uciekaj i ani trpche się nie zastanawiaj, że może będzie lepiej nie bedzie!!! nigdy oni się nie zmieniają jest tyle miejsc gdzie możesz się udac domy samotnych matek dasz sobiee rade dla dzieci no i jesteś jeszcze młoda to masz siłę na nowy start Działaj puki nie bedzie za pużno!!!!!!!!!!!!!

to sa wyniki mojego M proszę Was powiedzcie mi cos bo mi to nic nie mówi
Objętość 7,1 ml

OCENA MIKROSKOPOWA -
Ocena ruchu plemników: -
Szybki postępowy (a) 12 %
Wolny postępowy (b) 2 %
Nieprawidłowy (c) 40 %
Brak (d) 46 %
Aglutynacja nieobecna
śywotność (% żywych) 61 %
Liczba plemników w 1 ml 34,9 mln
Liczba plemników w elakujacie 247,79 mln
Liczba leukocytów w 1 ml poniżej 1 mln
Liczba kom. spermatog. w 1 ml poniżej 5 mln
Liczba plem. o prawid. budowie 28 %

WYNIK PO 24 GODZNACH -
Ocena ruchu plemników: -
Szybki postępowy (a) 0 %
Wolny postępowy (b) 0 %
Nieprawidłowy (c) 30 %
Brak (d) 70 %
żywotność (% żywych) 36 %

Sylwio to co przeczytałam to jest straszne ale jeśli masz siłę o tym pisac to zrób coś z tym masz dzieciaki nie pozwól by się przy nim chowły uciekaj i ani trpche się nie zastanawiaj, że może będzie lepiej nie bedzie!!! nigdy oni się nie zmieniają jest tyle miejsc gdzie możesz się udac domy samotnych matek dasz sobiee rade dla dzieci no i jesteś jeszcze młoda to masz siłę na nowy start Działaj puki nie bedzie za pużno!!!!!!!!!!!!!
Zadne domy samotnych matek - mieszkanie musi zostac dla matki z dziecmi! Walcz o to Sylwia i nie ogladaj sie juz nidy za siebie

Zanipokojona, sorka ale ja sie w ogole nie znam :(

Ostatnia edycja:
Zadne domy samotnych matek - mieszkanie musi zostac dla matki z dziecmi! Walcz o to Sylwia i nie ogladaj sie juz nidy za siebie
Musi zostać dla matki i co dalej myślisz że da jej spokój na pewno nie bedzie wiedział gdzie ma wrócić i jego kumple beda ją nawiedzac to sie nigdy nie skończy owszem nie oglądać się za sibie ale zacząc wszystko od nowa!!!!!!!

reklama
Do góry