reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

No mam nadzieje ze uda nam sie w pazdzierniku lub w listopadzie gdzies śmignąc , wczesniej niestety moj malz nie ma czasu.....
Szczerze powiedziawszsy, tak jak do Egiptu to nawet lepiej pijechać w inne miesiące nie letnie, bo upał jest niemożliwy!!!!! Tam turyści są cały rok. I ceny tez bardziej atrakcyjne

reklama
Szczerze powiedziawszsy, tak jak do Egiptu to nawet lepiej pijechać w inne miesiące nie letnie, bo upał jest niemożliwy!!!!! Tam turyści są cały rok. I ceny tez bardziej atrakcyjne
No mam nadzieje! jak narazie to ja 20 wrzesnia lece do siostry bo bedzie rodzic i zostane tam 3 tyg wiec jakby nie bylo mały urlopik:-)

witaj kingus :*****

Hm w sensie, ze okres byl, ale podejrzewasz, ze to bylo tylko krwawienie a nie prawdziwa @? Roznilo sie to-to czyms od poprzednich okresow?

Zreszta kurcze kobieto jak masz watpliwosci to idz do apteki i za 20 minut bedziesz wiedziala co i jak. Jesli jestes w ciazy, to to przynajmniej 5-6 tydzien, wiec test powinien Ci wyjsc o dowolnej porze dnia.

no różniło sie tym że był bardzo bolesny wiem że łatwo iśc kupic test ale wolała bym zobaczyć 2 kreski a nie 1 znowu

Ah dziewczynki, zapomnialam powiedziec, ze ide na usg 28.08. Jak ja wytrzymam tyle czasu? I to i tak prywatnie... a takie dlugie czekanie...

Witajcie:-)
Wpadłam tylko na chwilkę bo M musi zająć komputer( jest na urlopie ale oczywiście w pracy muszą mieć coś na już i musi dziś to zrobić- nie muszę chyba mówić jak jestem zła:crazy::crazy:

OOOOJJJ ja tego tez nie cierpie :wściekła/y: Zawsze sie w takich sytuacjach bardziej denerwuje niz moj M (bo kto to widzial zeby mi go ktos zabieral kiedy mamy wlasnie wspolny czas?)

reklama
nie raczej nie było skrzepów a podbrzusze boli jak wchodze po schodach jakas paranoje byłam juz w ciąży a pytam jak bym była pierworódką ale każda ciąża jest inna

Mysle, ze nie ma sie co zadreczac, skocz po test i po sprawie... Ja tez nigdy nie lubilam robic testow, bo mnie dolowal widok jednej kreski, ale w Twojej sytuacji trzeba byc silna... Moze pogadaj z M i zrobicie razem?

Do góry