reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

cześć dziewczynki,

ale mnie męczy dziś zgaga:baffled:

Miłego dnia dla wszystkich:-)
cześć Kasiulec
dla ciebie też miłego dzionka a jak sie czujesz po za ta zgagą??

Juz teraz o zimie myslisz? Ostro
:-D:-D:-D:-D

Wlasnie wydawalo mi sie, ze mialas kiedys suwaczek zw. ze slubem i byla tam data 5 lipca :tak: A tak swoja droga to szybko sie zdecydowaliscie na slub, jesli Twoj obecny suwaczek mowi prawde, ze jestescie ze soba 2.5 roku
:-D
a kiedy zrobie przetwory najlepiej teraz kiedy mam wlaśne ogórki a nie potem kiedy bym musiała wszystko kupić

tak jestesmy ze sobą 2.5 roku tak jak na suwaczku
ja wiem czy szybko ?? nam sie wydawało ze juz wystarczajaco długo jestesmy razem i nic nas nie zmuszało do ślubu i cyba dlatego sie zdecydowaliśmy :-D:-D

reklama
witajcie babeczki :tak: Zaczelam dzien od dwoch tabletek luteiny, bo od rana kluje mnie w podbrzuszu (okolo 10 cm ponizej pepka po prawej) - a to chyba nie za dobrze... Postaram sie siedziec dzisiaj w lozku, tylko, ze jak zawsze mam ten sam dylemat - czy 'lezec w lozku' znaczy LEŻEĆ, czy mozna SIEDZIEĆ?

Czy siedziec czy lezec , jeden pies. Wazne co by nie lazic i dupki za bardzo nie ruszac:tak:

Cześć ............. ratujcie zaczynam sie nakrecac!!!!!!!!!!!!!!! ehhh.... ja to ja ale moj M. dzisiaj nazwal mnie mamuska! :szok::szok::szok::szok:
zrobilam progesteron jutro wyniki ... jajo zniose do tego czasu :no: co najsmieszniejsze jak czekalam w labolatorium na swoja kolej kiszki mi tak marsza zagraly ze na cale labolatorium bylo slychac! nie mialam tak od dobrych paru lat!!!!! :baffled: rano to bym zjadla konia z kopytami a jak juz jem to mi nie smakuje! :dry:

Od nakrecania ciezko jest ratowac;-) 3mamy kciuki i czekamy na kolejne objawy niezwyczajne:-) Ja np zaczelam sikac jak najeta i mialam pierwsze mdlosci jeszcze przed terminem @ jakos tak 1 czy 2 dni.

a kiedy zrobie przetwory najlepiej teraz kiedy mam wlaśne ogórki a nie potem kiedy bym musiała wszystko kupić
:-D

Bernardka ty to jestes pracus:-)

Tak w ogole to milego dnia zycze Pania:happy:

Cześć ............. ratujcie zaczynam sie nakrecac!!!!!!!!!!!!!!! ehhh.... ja to ja ale moj M. dzisiaj nazwal mnie mamuska! :szok::szok::szok::szok:
zrobilam progesteron jutro wyniki ... jajo zniose do tego czasu :no: co najsmieszniejsze jak czekalam w labolatorium na swoja kolej kiszki mi tak marsza zagraly ze na cale labolatorium bylo slychac! nie mialam tak od dobrych paru lat!!!!! :baffled: rano to bym zjadla konia z kopytami a jak juz jem to mi nie smakuje! :dry:

u was w zasadzie glowny problem to ruchliwosc slyszalam ze dobry sposob to dać kopa armii przed przytulankami np kawą!!! :-):-):-) itp bedzie dobrze! ;-)
witaj Eve kochanie a moze to nie nakrecanie sie tylko zwykle przeczucia że fasolka jest pod serduszkiem i daje znać ze trzeba ja nakarmić z ranka :tak::-D

co do tej ruchliwosci to chyba nie mowisz poważnie zeby plemniczki kawą pobudzic do działania ?? :-D:-D:-D

A rodzice nie krytykowali, ze tak szybko?
nie nic nie krytykowali nawet dopingowali bo wiesz my sie bardzo często spotykalismy moj M sypiał u mnie bo mieszkał 30km ode mnie i nie chciało mu sie w nocy do domu wracać tylko ode mnie do pracy zawsze jeździł :-D:-D:-D tak że myślę ze jak zdecydowalismy sie na ślub to bardziej byli zadowoleni niz zmartwieni ze szybko :-D:-D
Bernardka ty to jestes pracus:-)

Tak w ogole to milego dnia zycze Pania:happy:
O Daria moja kochana się zjawiła jak sie czujesz słońce??

i przestań z tym pracusiem ja potrafie cały dzień przesiedzieć i nic nie zrobić a jak juz coś robir to tak mi sie nie chce ze :szok::szok:

Witam babeczki!

Mam pytanko bo nie bardzo to kumam, zbliża mi się owulacja (a przynajmniej tak wynika z kalendarzyka) i co chwilę mnie tak kuje w boku, że szok aż się zwijam - tak od 3 dni. I nic w tym by nie było dziwnego, ale raz z prawej strony, a raz z lewej. Przecież w trakcie cyklu jeden jajnik uwalnia jajeczko a nie oba!?

Nic z tego nie rozumiem - może ktoś mi to wytłumaczy!!!

:-)

oj ja pamiętam że też mi się jeść chciało jak cholera zanim się dowiedziałam, a dwa dni przed testem byłam na imprezie i jadłam po kolei wszystko co było na stole:baffled: słodkie, kwaśne itp

cześć Kasiulec
dla ciebie też miłego dzionka a jak sie czujesz po za ta zgagą??

a poza zgagą ok, dzidzia się ostatnio strasznie ruchliwa zrobiła i kopie matkę cały czas.:-)

Witam dopiero 9 a tu wrzawa jak w kurniku :-):-):-):-):-):-):-):-) wszystkie panie wstały i do kompa ale to uzależnia :-)no ja sama pierwese kroki zamiast do kibelka to najpierw włączyć kompa:-)

nie nic nie krytykowali nawet dopingowali bo wiesz my sie bardzo często spotykalismy moj M sypiał u mnie bo mieszkał 30km ode mnie i nie chciało mu sie w nocy do domu wracać tylko ode mnie do pracy zawsze jeździł :-D:-D:-D tak że myślę ze jak zdecydowalismy sie na ślub to bardziej byli zadowoleni niz zmartwieni ze szybko :-D:-D

E no to super, tylko pozazdroscic takich rodzicow
:tak:

a poza zgagą ok, dzidzia się ostatnio strasznie ruchliwa zrobiła i kopie matkę cały czas.:-)

Gdzies czytalam, ze jak dzidzia zaczyna sie za bardzo wiercic to znaczy, ze sie poddusza i wtedy najlepiej wstac i troche pochodzic, to prawda?

reklama
Do góry