reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

E no to super, tylko pozazdroscic takich rodzicow
:tak:

Gdzies czytalam, ze jak dzidzia zaczyna sie za bardzo wiercic to znaczy, ze sie poddusza i wtedy najlepiej wstac i troche pochodzic, to prawda?

Co ty czytasz za gazety dzidzia albo nie ma juz miejsca i się wierci albo musi zmienić pozycję owszem możesz z nią pochodzić pogłaskać bunio popukać w niego ale to napewno nie znaczy że sie poddusza!!!!!!!!!!

reklama
Hallo!!

Pomóżcie, czy na prawdę żadna z was nie męczyła się z takimi naprzemiennymi bólami jak ja. Bo zaczynam się martwić czy wszystko ok.

Jeśli to jajko to chyba strusie a nie ludzkie ha, ha..........

Hallo!!

Pomóżcie, czy na prawdę żadna z was nie męczyła się z takimi naprzemiennymi bólami jak ja. Bo zaczynam się martwić czy wszystko ok.

Witam najlepiej zapytaj lekarza ja także miewam takie bóle i też nie wiec co to jest a tak z innej beczki to mamy dzidzie z tego samego czasu kiedy dokładnie urodziłaś Julkę

Zbinio- No to nieźle ( z tymi naszymi bomblami), a skoro tu jesteś to śmiem podejrzewać,że myślicie o drugim bomblu. Może znowu wypadną w podobnym wieku.

A jeśli chodzi o te bóle, to powiedz zawsze tak miałaś, czy dopiero po ciąży?

O Daria moja kochana się zjawiła jak sie czujesz słońce??
i przestań z tym pracusiem ja potrafie cały dzień przesiedzieć i nic nie zrobić a jak juz coś robir to tak mi sie nie chce ze :szok::szok:

Czuje sie dobzre, dziekue. Lezenie mnie dobija ale za kilka dni ide do kontroli i mam nadzieje ze bedzie odwolany alarm bo juz w zasadzie nie plamie. Mecze sie strasznie bo mam doslownie napady godu co 2 godziny, jak nie podjem to mam mdlosci, najgorsze to jest w nocy kiedy wstaje czesto na siusiu i mdli mnie tak ze nie moge zasnac i musze duzo pic zeby oszukac glod, wiec siusiam jeszcze wiecej (6-7 razy w ciagu nocy). Niestey apetyt tez mi juz przechodzi, nie chce mi sie jesc a musze bo mnie wzywa moja czarna dziura w zoladku. Strasznie to meczace ale lepsze to niz wymioty.;-)

Hallo!!

Ja mialam kiedys podobnie, jak sie zapytalam ginki to mi odpowiedziala ze to normalne (bez wyjasnien i wdawania sie w szczegoly) i ze nie ma sobie czym glowy zawracac. Ja mysle ze to sa tajemnice natury. Mnie na owulke zawsze bolal lewy jajnik a jak sie kiedys wybralam na usg to dominujacy okazal sie prawy (w tym jednym cyklu przynajmniej) a i tak bolal lewy.:no::baffled: Takze ja bym sie nie denerwowala na zapas.

Zbinio- No to nieźle ( z tymi naszymi bomblami), a skoro tu jesteś to śmiem podejrzewać,że myślicie o drugim bomblu. Może znowu wypadną w podobnym wieku.

Owszem myślimy o 2 dzidziusiu i nie tylko myślimy gorąco nad tym pracujemy.Jak sie nad tym zastanowie to faktycznie po porodzie dopiero mam te bóle ale nie zawsze ostatnia miesiączke miałam i tak mnie zabolało że sobie na schody siadłam ale zaraz mija moja ginekolog nic nie stwierdziła no to sie nie przejelam zbytnio.

reklama

A wy pewnie działacie nad chłopcem to może podasz mi przepis na dziewczynkę:-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry