reklama

starania się - watpliwości..

Witaj Kinguś:-)
No wczoraj miałam bo z biegu - dziś dopiero mam zamiar złapać się za drugie okno po obiadku:tak:

I właśnie zmykam coś ugotować - zrobię ryż na szybko:-p

reklama
Andziu, dziękuję, że pytasz. Z głową tragedia. Właśnie wpadłam zapytać, czy znacie jakieś domowe sposoby na ból głowy... Czytałam, że melisa pomaga - wypiłam i nic. Teraz pora na miętę. Mam nadzieję, że pomoże.

Tak więc dzisiaj jestem z doskoku, co się zwlokę z kanapy, to zaglądam. Nawet "Przyjaciele" mnie dzisiaj nie bawią :no:

Madziu, wszystkiego naj z okazji rocznicy :-)

Andziu, dziękuję, że pytasz. Z głową tragedia. Właśnie wpadłam zapytać, czy znacie jakieś domowe sposoby na ból głowy... Czytałam, że melisa pomaga - wypiłam i nic. Teraz pora na miętę. Mam nadzieję, że pomoże.

Tak więc dzisiaj jestem z doskoku, co się zwlokę z kanapy, to zaglądam. Nawet "Przyjaciele" mnie dzisiaj nie bawią :no:

Madziu, wszystkiego naj z okazji rocznicy :-)

Dziękuje asiq;-)Napewno Ci mina te bóle głowy.Trzymaj sie Kochana:-)

Wiem, wiem że się urlopowałaś:-)
Należało Ci się i jak widziałam na fotkach dobrze się bawiłaś!
A fasolka sama wybierze sobie jakąś okazję i się pojawi:-)
Pewnie już czyha za rogiem:-)
Mam nadzieję że się w końcu rzuci na mnie. W końcu sobie zaplanowałam że się urodzi jak mamusia w wakacje. Kolejnego roku nie mam zamiaru czekać:-)
Kotecek, mnie pomaga po prostu sen.
uciekam Kobiałki. Dzisiaj mam gości musze zakupy zrobić
papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry