Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
i ci i co......????
no dalej, dalej ciekawie się robi:-):-):-):-):-)
Dostałam na panieńskie ekstra sprzęcik i czasami go uzywamy......:-)
No teraz to juz niezle pobudzilas moja ciekawosc, mow dalej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i ci i co......????
no dalej, dalej ciekawie się robi:-):-):-):-):-)
Dostałam na panieńskie ekstra sprzęcik i czasami go uzywamy......:-)
No teraz to juz niezle pobudzilas moja ciekawosc, mow dalej![]()
Dostałam na panieńskie ekstra sprzęcik i czasami go uzywamy......:-)no co tu duzo mówic , jest ekstra!
:-)a że dawno go nie uzywalismy to sobie wczoraj poszalelismy
![]()
To jakies wyjatkiPotwierdzajace regule
Ale ja i tak w nie do konca nie wierze... Facet, owszem, moze byc troskliwy, ale sa momenty kiedy wykazuje sie totalnym brakiem racjonalnego myslenia i odpowiedzialnosci
![]()
Melduje, ze wrocilam, Kornwalie zwiedzilam, Land's End zaliczylam...bylo bardzo fajnie, krajobrazy piekne, pogoda-jak to w UK...byla nieco w kratke, ale nie bylo zle...kolanko spisalo sie rewelacyjnie...jedyne co-to rozchorowalam sie od woatru-glowa, uszy, zatoki i gardlo...ale od 2 dni biore leki i dzis jest juz lepiej:-)
No coz, niestety w takim razie nie bedziemy mogli z M powtorzyc Waszych wyczynow, bo wibratora nie posiadam :-
szok:
Chyba, ze NATURALNY, ktory mi M codziennie rano rekwiruje i zabiera ze soba do pracy
![]()