reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie i ja;-)Ja jakos nie wyspana jestem non stopa w nocy do łazienki chodziłam,bo siusiu mi sie chciało i mnie mdliło.Ale to dobrze świadczy ze dzidzia sobie spokojnie zyje w brzusiu:tak::-)Dla wszystkich buziaczki:-)

reklama
JA PROTESTUJĘ!!! Ja się nie zgadzam!!!

A co on nie słyszał,ze sex jest dla dwojga? Chyba każda z nas miałaby problem z nawilzeniem bez gry wstępnej?
U mnie gra wstępna trwa czasem 15 minut, czasem pół godziny i dłużej. Zalezy od potrzeb. Dopóki nie jestem gotowa to nie ma szans na bzykanie- sorry.
My używamy różnych gadżetów i bawimy się sexem a nie skupiamy się tylko na tym,że M musi sobie włożyć. Jak ma takie potrzeby to niech sobie w kaloryfer wsadzi.
My oboje zawsze mamy orgazm. Jeśli nie w trakcie sexu to potem jakoś dokańczamy po....

U nas tez oboje dochodzimy zazwyczaj, ale ostatnio mam problem... bo tuz po orgazmie momentalnie zaczyna mnie kluc podbrzusze i bola pachwiny i nie wiem czy to normalne :baffled: Chyba nie powinnam miec orgazmu
:no: Ja mojemu tlumacze, ze ja potrzebuje gry wstepnej, od naszego drugiego razu mu to mowie - i guzik... NIGDY mnie porzadnie nie wypiescil... nie no dobra, moze raz czy dwa... Ale zeby 15 minut?? :szok: On sie kolo mnie uwali, poglaszcze pare razy po glowie i zadowolony... :dry:

na poczatku znajomosci z moim M przy całowaniu juz sie robilam tak mokra ze spokojnie mozna było przechodzic do rzeczy.. to chyba zawsze tak jest ze na poczatku czlowiek człowieka poznaje i jesli ktos komus sie podoba to sie robi przyjemnie:)

Oj na poczatku.... na poczatku w ogole byly inne emocje... kisiel w majtkach przy braniu za reke :szok: A jak jeszcze musnal piers to juz w ogole prawie orgazm :szok::-D:-D:-D
Lubie czytac romansidla bo jak sie dobrze wczytac to mozna poczuc znowu te stare emocje :rofl2: Jeszcze Wam powiem, ze jakos niedawno w czasie przytulanek jak calowalam M, zaczal smakowac jak na poczatku naszego zwiazku... tak sie przyssalam do ust, ze zapomnialam o seksiku i M byl na mnie troche naburmuszony, bo juz tego wieczoru nie dokonczylismy :baffled:

Jedyny pozytyw mojego pobytu w szpitalu był taki że zrobili mi za free grupę krwi. Mam Rh + (chyba, albo - ;-)). Muszę jeszcze swojego zmobilizować:-)
Bo to kurcze naprawdę ważne, gdyby nie daj Boże coś się stało...
eee tam plus czy minus co to za roznica..
jesli masz plus to twoj M chyba nie musi robic
jesli masz minus to M wypadałoby aby zrobił..

Oj na poczatku.... na poczatku w ogole byly inne emocje... kisiel w majtkach przy braniu za reke :szok: A jak jeszcze musnal piers to juz w ogole prawie orgazm :szok::-D:-D:-D
Lubie czytac romansidla bo jak sie dobrze wczytac to mozna poczuc znowu te stare emocje :rofl2: Jeszcze Wam powiem, ze jakos niedawno w czasie przytulanek jak calowalam M, zaczal smakowac jak na poczatku naszego zwiazku... tak sie przyssalam do ust, ze zapomnialam o seksiku i M byl na mnie troche naburmuszony, bo juz tego wieczoru nie dokonczylismy :baffled:
eh piekne czasy.. ja uwielbiam jak M sie ogoli i jest taki jak pupcia niemowlecia.. uwielbim wtedy go całowac.. mmm
MAM WYNIK!!!!!!!!!
13,59 ng/ml !!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D jupiiiiii!
super.. ciesze sie bardzo

Ostatnia edycja:
Ja to jednak głupia jestem!
No to se znalazłam w necie odpowiedz, która mi się podoba, jedna napisała, że tak jak ja nie miała nigdy plamień, niteczek krwi w trakcie owulacji a potem się okazało, że zfasolkowała.
I tej myśli się trzymajmy, wiem że to głupie ale co tam będę mieć sobie nadzieję.
A tak dla pewności to jeszcze dziś na pewno poprawimy.

reklama
Do góry