reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

OlaPM - i co???? i jak?????
teraz doczytaj troszkę - znowu kłótnia była;-) ja zmykam do łązienki i jak wrócę to chcę widzieć odpowiedź;-):tak:
mam nadzieję, że dobrą:sorry2:

reklama
Kaprycha - głupio mi teraz - bo kiedyś pisałam sama o tym, żeby się ugryźć w język a teraz mi wstyd za to:zawstydzona/y: i pamiętaj, że ja nadal Cię kocham;-)

I też dodam swoje 3 grosze - nie dziwię się, że się dziewczyny zdenerwowały, bo i mnie rusza, jak wszystkie moje wypowiedzi i sytuacje sprowadza sie do jednego, rzucając w litości "sfrustrowana, bo zajść w ciążę nie może":wściekła/y: w domyśle wpisując mnie w kategorie - TA GORSZA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Siema Mala, gdzie bylas jak Cie nie bylo???:-D:-):-D Co Ty kobieto, niech nie bedzie Ci glupio! To nie Twoja wina, ze mniej sie odzywam. A gryze sie sie w jezyk, bo niestety musze. Mam wybuchowy charakter i nie pozwalam juz sobie pisac pod wplywem emocji. Potem cholera musze kasowac posty, zeby nikogo nie urazic za byle co :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: (albo potem ktos mi wmawia, ze jestem nerwowa, bo nie zachodze w ciaze :-p:-D:-):-D ). -----> Tyz Cie kocham, Wariatko!

Loree, nie waz sie znikac!!!! Ja jestem Twoja fanka! Uwielbiam takie osoby jak Ty ( a jest nas tu sporo na tym watku) i nie pozwole Ci odejsc. Gdyby nie odrobina szczerosci z klawiatury watkowych SFRUSTROWANYCH, to bysmy sie porzygaly od slodzenia sobie. Ja tam nie mam zamiaru nikomu slodzic i bez tego moje ulubione osoby wiedza, ze sa dla mnie wazne :-D:-):-D

Kanka - pieknie powiedziane!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szacun za szczerosc :-D

Sisi - buziak

Siema Olus !!!
Nercia

Ostatnia edycja:
jesu...zwariuje zaraz...nie wiem kiedy to nadrobie ale juz powoli sie rozkrecam..tylko jakas herbate sobie zrobie..

wczoraj poznym wieczorem wrocilismy, dzisiaj rano moj maz zdal prawko za 1-szym podejsciem!!! brawo ten pan!..i wybyl do piatku do stolicy..a ja sama jak sierota w domu siedze..

mowisz Andziu że afera była? zaraz dojdę...

Kaprysia :) Jak się czujesz słońce kochane???

jesu...zwariuje zaraz...nie wiem kiedy to nadrobie ale juz powoli sie rozkrecam..tylko jakas herbate sobie zrobie..

wczoraj poznym wieczorem wrocilismy, dzisiaj rano moj maz zdal prawko za 1-szym podejsciem!!! brawo ten pan!..i wybyl do piatku do stolicy..a ja sama jak sierota w domu siedze..

O to pogratuluj męzowi,tez tak bym chciała,ciekawe kiedy ja zdam:dry:

mowisz Andziu że afera była? zaraz dojdę...

Kaprysia :) Jak się czujesz słońce kochane???

Kurka wodna - To Mega Gratulacje Dla Zdolnego Meza !!!!!!!!!!!! No i znowu mamy co opijac :-D:-):-D

Kochana, czuje sie bardzo dobrze :-) Sie pochwale, ze od poniedzialku zastrzyki bede juz brala. Wczoraj dostalam mega torbe z lekami. Dopiero teraz zaczyna do mnie docierac, ze to rzeczywiscie sie dzieje :-D Powoli zaczynam sie bac :-):-D:-)
Buziak wielki

Kurka wodna - To Mega Gratulacje Dla Zdolnego Meza !!!!!!!!!!!! No i znowu mamy co opijac :-D:-):-D

Kochana, czuje sie bardzo dobrze :-) Sie pochwale, ze od poniedzialku zastrzyki bede juz brala. Wczoraj dostalam mega torbe z lekami. Dopiero teraz zaczyna do mnie docierac, ze to rzeczywiscie sie dzieje :-D Powoli zaczynam sie bac :-):-D:-)
Buziak wielki

Słońce i Ty dopiero teraz to piszesz:szok:
Ja to przeżywam z Wami, tzn. z Tobą, Martynką i Lolitką to IVF tak mocno, że sama się sobie dziwię:szok:

Ola - napisz chociaż czy wszystko dobrze???

Kaprysiu - niestety urlop mi się skończył a po pracy jeszcze musieliśmy jechać na zakupy i tak zeszło - potem siadłam Was poczytać i utknęłam na opisach wyczynów Marzenixx z M (i wibratorem;-)) a potem doszłam do kłótni i znowu musiałąm czytać a nie tylko po łebkach przelecieć:tak:
zawsze jak mnie nie ma to jest ciekawie - to znaczy potem jak czytam to to dalej jest ciekawe:-)

Ola - to dobrze:-)

Słońce i Ty dopiero teraz to piszesz:szok:
Ja to przeżywam z Wami, tzn. z Tobą, Martynką i Lolitką to IVF tak mocno, że sama się sobie dziwię:szok:

Dzieki za wsparcie, przez to nie czuje ze jestem sama. Chociaz chyba wole nikogo tym nie zanudzac a tylko na koniec powiem jaki bedzie wynik :-D:-):-D

Olus - ciesze sie, ze juz jest ok. Szkoda, ze tak Cie to wycienczylo :-( przytulam.

Kobitki, powinnysmu tu znowu zorganizowac jakas impreze zakrapiana. Jak za dawnych czasow , smiac sie gadac pierdoly :-D

Uciekam na kolacje a potem z bestyja na spacer. Buzka !

reklama
Do góry