reklama
Kaprycha
Fanka BB :)
Kaprycha - głupio mi teraz - bo kiedyś pisałam sama o tym, żeby się ugryźć w język a teraz mi wstyd za toi pamiętaj, że ja nadal Cię kocham;-)
I też dodam swoje 3 grosze - nie dziwię się, że się dziewczyny zdenerwowały, bo i mnie rusza, jak wszystkie moje wypowiedzi i sytuacje sprowadza sie do jednego, rzucając w litości "sfrustrowana, bo zajść w ciążę nie może"w domyśle wpisując mnie w kategorie - TA GORSZA
![]()
Siema Mala, gdzie bylas jak Cie nie bylo???

Loree, nie waz sie znikac!!!! Ja jestem Twoja fanka! Uwielbiam takie osoby jak Ty ( a jest nas tu sporo na tym watku) i nie pozwole Ci odejsc. Gdyby nie odrobina szczerosci z klawiatury watkowych SFRUSTROWANYCH, to bysmy sie porzygaly od slodzenia sobie. Ja tam nie mam zamiaru nikomu slodzic i bez tego moje ulubione osoby wiedza, ze sa dla mnie wazne

Kanka - pieknie powiedziane!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szacun za szczerosc

Sisi - buziak
Siema Olus !!!
Nercia
Ostatnia edycja:
jesu...zwariuje zaraz...nie wiem kiedy to nadrobie ale juz powoli sie rozkrecam..tylko jakas herbate sobie zrobie..
wczoraj poznym wieczorem wrocilismy, dzisiaj rano moj maz zdal prawko za 1-szym podejsciem!!! brawo ten pan!..i wybyl do piatku do stolicy..a ja sama jak sierota w domu siedze..
mowisz Andziu że afera była? zaraz dojdę...
Kaprysia
Jak się czujesz słońce kochane???
wczoraj poznym wieczorem wrocilismy, dzisiaj rano moj maz zdal prawko za 1-szym podejsciem!!! brawo ten pan!..i wybyl do piatku do stolicy..a ja sama jak sierota w domu siedze..
Kaprysia
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
jesu...zwariuje zaraz...nie wiem kiedy to nadrobie ale juz powoli sie rozkrecam..tylko jakas herbate sobie zrobie..
O to pogratuluj męzowi,tez tak bym chciała,ciekawe kiedy ja zdam

Kaprycha
KaprysiaJak się czujesz słońce kochane???
Kurka wodna - To Mega Gratulacje Dla Zdolnego Meza !!!!!!!!!!!! No i znowu mamy co opijac

Kochana, czuje sie bardzo dobrze :-) Sie pochwale, ze od poniedzialku zastrzyki bede juz brala. Wczoraj dostalam mega torbe z lekami. Dopiero teraz zaczyna do mnie docierac, ze to rzeczywiscie sie dzieje

Buziak wielki
Kurka wodna - To Mega Gratulacje Dla Zdolnego Meza !!!!!!!!!!!! No i znowu mamy co opijac:-)
Kochana, czuje sie bardzo dobrze :-) Sie pochwale, ze od poniedzialku zastrzyki bede juz brala. Wczoraj dostalam mega torbe z lekami. Dopiero teraz zaczyna do mnie docierac, ze to rzeczywiscie sie dziejePowoli zaczynam sie bac :-)
:-)
Buziak wielki
Słońce i Ty dopiero teraz to piszesz

Ja to przeżywam z Wami, tzn. z Tobą, Martynką i Lolitką to IVF tak mocno, że sama się sobie dziwię

Ola - napisz chociaż czy wszystko dobrze???
Kaprysiu - niestety urlop mi się skończył a po pracy jeszcze musieliśmy jechać na zakupy i tak zeszło - potem siadłam Was poczytać i utknęłam na opisach wyczynów Marzenixx z M (i wibratorem;-)) a potem doszłam do kłótni i znowu musiałąm czytać a nie tylko po łebkach przelecieć
zawsze jak mnie nie ma to jest ciekawie - to znaczy potem jak czytam to to dalej jest ciekawe:-)
Ola - to dobrze:-)

zawsze jak mnie nie ma to jest ciekawie - to znaczy potem jak czytam to to dalej jest ciekawe:-)
Ola - to dobrze:-)
Kaprycha
Słońce i Ty dopiero teraz to piszesz
Ja to przeżywam z Wami, tzn. z Tobą, Martynką i Lolitką to IVF tak mocno, że sama się sobie dziwię![]()
Dzieki za wsparcie, przez to nie czuje ze jestem sama. Chociaz chyba wole nikogo tym nie zanudzac a tylko na koniec powiem jaki bedzie wynik

Olus - ciesze sie, ze juz jest ok. Szkoda, ze tak Cie to wycienczylo :-( przytulam.
Kobitki, powinnysmu tu znowu zorganizowac jakas impreze zakrapiana. Jak za dawnych czasow , smiac sie gadac pierdoly

Uciekam na kolacje a potem z bestyja na spacer. Buzka !
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
To ja zmykam.Do juterka:-)
Podziel się: