reklama

starania się - watpliwości..

Na jutro umówiłam się z koleżąnką -z tą co Wam pisałam, że urodziła bliźniaki po leczeniu w klinice - od jutra będę wiedziała wszystko na temat kliniki w Mysłowicach - co prawda relacja będzie jednostronna i może mało obiektywna, ale myślę, że dużo się dowiem:tak:

reklama
Andzia - frustracja nie wynika z zafasolkowania lub niezafasolkowania tylko z gryzienia w język:-D:-):-D, gryziemy się i gryziemy (powodu gryzienia z powodu kultury osobistej nie wymienię) to i sfrustrowane jesteśmy

wszystkie kobietki które do mnie pisały strasznie przepraszam za brak odzewu..dopiero dzisiaj wieczorem zaczełam dochodzic do siebie..ale poprostu...eh brak słów...no i czytam co tu sie działo przez tydziejn..

Andzia - frustracja nie wynika z zafasolkowania lub niezafasolkowania tylko z gryzienia w język:-D:-):-D, gryziemy się i gryziemy (powodu gryzienia z powodu kultury osobistej nie wymienię) to i sfrustrowane jesteśmy
masz świętą rację Siostro;-)
właśnie za to mi wstyd, że Kaprychę namawiałam do gryzienia w język:zawstydzona/y:
wszystkie kobietki które do mnie pisały strasznie przepraszam za brak odzewu..dopiero dzisiaj wieczorem zaczełam dochodzic do siebie..ale poprostu...eh brak słów...no i czytam co tu sie działo przez tydziejn..

oj działo się - ale jak Kamila zauważyła - wybaczone:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry