reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Pamietam, ze masz krotsza, ale czy nie powinnas jej wydluzac biorac progesteron? Ginka nic takiego nie nakazala? To chyba jest Twoj drugi 'porzadny' cykl w czasie staranek, dobrze pamietam?
oj to ci sie pokielbasilo! ja nie biore progesteronu! :sorry2: tak to jest drugo porzadny (3) bo drugi w koljenosci byl bezowulacyjny!

reklama
Witam kochane z kawką :-)

Nie wiem co sie porobilo z moja tempka , bylam przekonana ze dzis bedzie lekki spadek a za dwa ni jakos owulka a tu dzis skos:confused: i chu.... nie wiem o co chodzi......:no:
Nektarynko ?? Lolitko?? help ??!!!

evuniu nie denerwuj sie słonko na zapas, jeszcze jest duuuuuuuza nadzieja:tak:

Ostatnia edycja:
oj to ci sie pokielbasilo! ja nie biore progesteronu! :sorry2: tak to jest drugo porzadny (3) bo drugi w koljenosci byl bezowulacyjny!

W sumie 11 dni fazy lutealnej jeszcze miesci sie w normie :tak:
Skoro to drugi owulacyjny, to spokojnie kochanie, ja wiem, ze Wam zalezy na czasie ze wzgledu na M, ale skoro jest owulka to i sa szanse ze udalo sie zafasolkowac :tak:

Nie wiem co sie porobilo z moja tempka , bylam przekonana ze dzis bedzie lekki spadek a za dwa ni jakos owulka a tu dzis skos:confused: i chu.... nie wiem o co chodzi......evuniu nie denerwuj sie słonko na zapas, jeszcze jest duuuuuuuza nadzieja:tak:
moim skromnym zdaniem juz owu byla! :sorry2:
Ewcia - nie przesądzaj tego co jeszcze nie jest przesądzone- przecież nadzieja to jedna z niewielu rzeczy jaką posiadany- GŁOWA DO GÓRY!Trzymam kciuki i ściskam:-)
W sumie 11 dni fazy lutealnej jeszcze miesci sie w normie :tak: Skoro to drugi owulacyjny, to spokojnie kochanie, ja wiem, ze Wam zalezy na czasie ze wzgledu na M, ale skoro jest owulka to i sa szanse ze udalo sie zafasolkowac :tak:
a ja dzisiaj to jestem jakby mnie ktos tirem przejechal .... potem podeptal i kopnął do rowu potem by spadl grad a potem byl upal ... itp wsio naraz
nic mi sie nie chce tylko bym zarla! :no:
ehhh.... spac! :dry:

A ja dziewczynki też mam nie najciekawsze przeczucia, ale trzymam się się choć skrawka nadziei, że zaskoczę.

Już tłumaczę skąd sie to bierze:
Mojemu tacie potwornie się zaostrzyła choroba (ma Wrzodziejące zapalenie jelita grubego) leki przestały działać - i z dnia na dzień coraz gorzej.
Wczoraj zrobił wyniki - dziś jedzie do lekarza i najprawdopodobniej położą go do szpitala (Mamy taką nadzieję)

Mama ma wieńcówkę i potwornie to przeżywa nie radzi już sobie z tematem.

A ja sie o nich potwornie boję!!!

Jak wiadomo to wpływa na hormonki zwłaszcza na PRL- która nie powinna w tym okresie skakać, co by nie zatrzymała uwalniania jajeczka.

a ja dzisiaj to jestem jakby mnie ktos tirem przejechal .... potem podeptal i kopnął do rowu potem by spadl grad a potem byl upal ... itp wsio naraz
tylko kiedy byla???

hahahha dobre to jak sie dzis czujesz!! smieszna jestes evunia!:-D
ja ci tylko powiem ze moja siostra jak zaszla za pierwszym razem a jeszcze nie wiedziala to tez caly czas jej sie chcialo jesc i spac:tak: takze my tu wszystkie trzymamy kciuki! progesteron byl super a potem bedzie plusik!!!!!:tak:

Ewcia trzymaj sie bo jak ty popłyniesz, To i mi sie udzieli ten nastrój - a ja muszę z tym walczyć - bo dobre nastawienie to połowa sukcesu!!!

Pamiętaj musisz sie trzymać!!!:tak:

Mnie tez sie wydaje, ze owu mogla juz byc - 16.08
:tak:

Kurcze kobieto nie za duzo tych nieszczesc jak na jeden poranek i na jedna osobe?
;-) Takie Twoje humorki tez moga o czyms swiadczyc :tak: A to obzarstwo... hmm... zimy nie ma, wiec powiem Ci, ze podejrzana sprawa :szok::-D

reklama
agniesiarr ojej to rzeczywiscie troszke nieciekawie...... ale nie martw sie napewno sie ulozy wszystko:tak: a jajeczko jak ma sie uwolnic to sie uwolni i jak ma byc fasolka to i tak bedzie:tak: tzrymam kciuki;-)

Do góry