reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczynki - powiedzcie co o tym myślicie:

Trochę mnie zastanawia mój obecny cykl:
- od niedzieli potwornie mnie boi raz jeden, a raz drugi jajnik ( na tyle bardzo, że czasem zginam się w pół)
- całą twarz mam pokrytą pryszczami ja 14 latka (taki wysyp pamiętam ostatni raz miałam jak byłam nastolatką)
- wczoraj w śluzie wystąpiły niteczki krwi
- wczoraj kręciło mi się momentami tak bardzo w głowie,że ho ho (jak na karuzeli)
- dziś mnie boli cały dół brzucha i jest twardy jak kamień, a do tego wydęty
- dziś też pokazały się potworne sińce pod oczami (co się u mnie raczej nie zdarza)

Nadmieniam, że w piątek robiłam wyniki TSH, PRL i morfologię - wszystko wyszło super.

Dlatego nie rozumiem czemu tak dziwne i mocne objawy.

Jestem ,juz jestem stawiam sie na wezwanie,melduję sie :-D
Kochane
po 1 jeszcze tortu nie robiłam :no: i nie wiem czy zrobie :-( bo po prostu nie mam sił i czasu:-(-choć w środku bardzo tego chcę(moze na niedzielę zrobię:baffled:)
po 2 wczoraj do 1 w nocy gotowałam słoiki :baffled:
po 3 mama od wczoraj jest na laryngologii,dzisiaj miała z rana zabieg pobierania tego wycinka z krtani
po 4 kolanoskopia odkryła polipa na jelicie :baffled: pan doktor od razu go usunął, a o wszystkim dowiedziałyśmy sie z mama od LARYNGOLOGA:szok: :wściekła/y::angry: bo od tych dupków z interny to ************:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
W kazdym razie lekarz stwierdził,że to jej chudnięcie,wymioty problemy z gazami i wypróznianiem to od tego polipa który działał jak zastawka :baffled: również te zasłabnięcia to mogły byc od tego bo ponoć nagromadzone w organiźmie gazy wpływaja żle na watrobę,nerki itd+ pogoda+@
wiec mam nadzieję,że teraz wszystko bedzie juz dobrze

Kochane przepraszam,że nie zaglądam teraz na bierząco.
jak mama wyjdzie ze szpitala i nie bedę tam biegać po 2 razy dziennie to bede częściej.
Teraz zaraz tyż zmykam,bo musze iść rachunki zapłacić bo Paweł znowu popołudniami pracuje i nie ma kiedy.

Witam sie kochane :sorry2:
nie bylo mnie pare dni na forum i nie dam rady nadrobic zaleglosci, moglaby mi ktoras z dziewczyn np ty marzenko napisac na priv o co znowu wczoraj wojna byla :confused::sorry2:

U mnie nic nowego, robilam dzisiaj testa i niestety - :-(
och nadzieja matka glupich :-:)-:)-(
moglaby juz przyjsc ta @ bo chce juz zaczasc pic te ziolka O.Sroki :blink:
Wczoraj moj M szukal aparatu i nadzial sie na moja mieszanke, podchodzi do mnie i mowi " a z kad masz i po co ci tyle ziola, z takimi przerazonymi oczami :szok: myslalam ze posikam sie ze smiechu

dzisiaj mam kolejne podglądanko pęcherzyka o 15stej więc proszę 3majcie kciuki żeby juz był duży i gotowy do pęknięcia bo w poniedziałek miał 19mm a dzis mam nadzieję ze dużo wiecej i że pęknie na dniach albo godzinach
Będzie dobrze Bernadko, miętoś męża ile wlezie, a pęcherzem się nie przejmuj:-)
Witajcie :-):-)
Dziś wyjeżdżamy na mały urlopik, nie będzie mnie tydzień i niestety nie będę miała dostępu do internetu:-(
A wczoraj usłyszałam komplementa od M, że aż się mi się miło zrobiło.
Zawoził mnie wczoraj do rodziców i ubrałam się a on patrzy na mnie i pyta czy naprawdę jadę do rodziców bo tak ładnie wyglądam :-)
Od razu jest milej jak Mąż skomplemenci:-)
Miłego urlopu, wypoczywajcie sobie ile wlezie:)
Heja banana sfrustowane lachociagi ;-):-D
No nareszcie!!!!!!!!!! Myśmy się tu zakrzyczały na Ciebie
Buziaki dla mamy, nawet nie wiedziałam ze cos się działo. :zawstydzona/y:Ale skoro ma porobione badania i zabieg to powinno byc juz tylko lepiej. Zycz jej zdrówka ode mnie:)
Madzia...Ty wiesz co;-):-)

Zajączku witaj!
a mi sie tak pracowac nie chce ze mnie chyba stad wywala! :dry:
Evuniu, a co ty takiego doła zaliczyłaś dzisiaj. Widze na wykresie że nic złego się nie dzieje...
A w którym dc jesteś w ogóle??

Ola_PM.... do raportu wytłumacz się bo ja po tym urlopie wiem że nic nie wiem!!!!!
Romka...robiłaś testa?!?!?!?!

Witam sie kochane :sorry2:
U mnie nic nowego, robilam dzisiaj testa i niestety - :-(
och nadzieja matka glupich :-:)-:)-(
Wczoraj moj M szukal aparatu i nadzial sie na moja mieszanke, podchodzi do mnie i mowi " a z kad masz i po co ci tyle ziola, z takimi przerazonymi oczami :szok: myslalam ze posikam sie ze smiechu
Cześć Lilu:-) Miło Cię widzieć:)
Skoro @ nie ma się nie dołuj.... ale rozumiem że jeśli nic z tego to chciałabyc już zacząć.... Trzymam kciuki i za jedno i za drugie
M trzeba było powiedzieć że haszysz:-D
CO u taty?? Jak sie czuje??

Sisi dziękuję:tak::-)

Normalnie dziewczyny... czy tu zawsze musicie się kłócic??:szok:
Tragedia.. normalnie:szok: A to, że nasza koleżanka z innego wątku chciała cos Wam napisac, poradzic się to od razu na niej jakąś jazde robicie:no:
Uciekam stąd.

No i moze tak bedzie lepiej skoro jestesmy (nie pisze tu o tych co nie moga zaciazyc ale o tych co sie dobzre odnajduja na tym watku, wszytskie razem jestesmy sfrustrowane dla tych co nie grzesza przesadna inteligencja i maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem i wyciaganiem "samodzielnych " wnioskow a nie powtarzaniem opini jednej czy dwoh kolezanek) dla Was sfrustrowane i nadete. ja osobiscie z mojej strony zegnam i pozdrawiam.

Wieczor to ja baaaaaaaaaardzo sfrustrowana ;-) wyszlam z krzakow, bo sie troche goraco zrobilo (w Londynie 28C)

Lol 28 ale zazdroszcze, u mnie jest 30 stopni w domu przy pzamykanych okiennicach i wentyltorku dzialajacym od rana do wieczora, na zewnatrz podobno z 40 (nie wime, nie sprawdzam, barykaduje sie w domu):-D

A teraz o dzisiejszej klotni NA WESOLO...
super,ze wszytko ok :-) jak widac spokojnie sie nie dalo czytac,hahaha

Ty zaciazylas i czujesz sie sflustrowana?! o nie,kochana,nie lapiesz sie w szufladke,wypad! ;-):-D

tak to ja sie nie bawie!!!bo niedlugo nie bede miala po co wchodzic na to forum,skoro Kaprycha w krzaczorach,Ty odpoczywasz od nas,Andzi glupio,ze sie nie odzywala,ehhhhhhh i nie ma kto zadymy robic :-D aaaaaaa zapomnialam zostala jeszcze Makaronka,ale cos za spokojna dzis byla,nie stanela na wysokosci zadania :-D (uwielbiam
Was dziewczyny)
tez czytam na wesolo,naprawde niezla komedia :-):-):-)

no przyznaje sie ze nie dalam z siebie zbyt wiele ale to chyba dlatego ze jestem zbyt malo sfrustrowana a za bardzo porazona glupota ludzka

Poza tym dzisiaj mam dola pod tytulem "biedne to moje zycie na emigracji w kraju w ktorym maja mnie za nic i ktorego wcale nie wybralam" mam dzien placzliwy, nie chce mi sie w ogole gadac, szkoda mi troche mojego przyszlego dzidziusia ze przyjdzie mu zyc tym kraju zadzacym przez faszystow i w zasadzie nie chce mi sie otwierac buzi no ale komputer to inna sprawa bo nie musze sie wysilac na uprzejmy ton glosu.

Nawet fajna klotnia albo powiedzenie pewnym osobom co o nich od dawna mysle nie sprawiloby mi przyjemnosci. Takze innym razem.:no:

reklama

- od niedzieli potwornie mnie boi raz jeden, a raz drugi jajnik ( na tyle bardzo, że czasem zginam się w pół)
- całą twarz mam pokrytą pryszczami ja 14 latka (taki wysyp pamiętam ostatni raz miałam jak byłam nastolatką)
- wczoraj w śluzie wystąpiły niteczki krwi
- wczoraj kręciło mi się momentami tak bardzo w głowie,że ho ho (jak na karuzeli)
- dziś mnie boli cały dół brzucha i jest twardy jak kamień, a do tego wydęty
- dziś też pokazały się potworne sińce pod oczami (co się u mnie raczej nie zdarza)

Nadmieniam, że w piątek robiłam wyniki TSH, PRL i morfologię - wszystko wyszło super.

kochana ja ci nie potrafie pomóc bo sama miałam nie raz rózne objawy nie wiadomo po co i dlaczego
a ktory masz dzień cyklu??
Będzie dobrze Bernadko, miętoś męża ile wlezie, a pęcherzem się nie przejmuj:-)
!
nie potrafie o tym nie myśleć a tym bardziej że gin powiedzial że M nie powinien uwalniać swoich plemniczków przez 4 czy 5 dni przed owulacja moja ale to tak trudno przewidzieć kiedy to bedzie

Do góry