Nektarynka
Fanka BB :)
czyli wychodzi na to ze za 2 dni testujesz a nie za 7..Potwierdzeniem był test owu. Ostatnim miesiącu była w 13 dniu teraz w 12, nie mam na pewno jak na biologii w 14 dniu;-). A teraz jestem w 24 dniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli wychodzi na to ze za 2 dni testujesz a nie za 7..Potwierdzeniem był test owu. Ostatnim miesiącu była w 13 dniu teraz w 12, nie mam na pewno jak na biologii w 14 dniu;-). A teraz jestem w 24 dniu
:-):-):-):-):-):-):-):-)jakby nie patrzec.. to tak jakby takze kanalizacja![]()
![]()
czyli wychodzi na to ze za 2 dni testujesz a nie za 7..
Ewa specjalizacje z ginekologii powinnaś zrobić zamiast projektować kanalizację:-)
no to cos mi nie gra zaczne od poczatkuPotwierdzeniem był test owu. Ostatnim miesiącu była w 13 dniu teraz w 12, nie mam na pewno jak na biologii w 14 dniu;-). A teraz jestem w 24 dniu
jakby nie patrzec.. to tak jakby takze kanalizacja![]()
![]()
stosowałam, jak widac nie pomogło , więc odpuściłam. ALe lepiej się nie zrywać zaraz po:-)MAM PYTANKO
czy stosujecie jakieś pozycje już po no wiecie nogi do góry i takie tam.
jakby nie patrzec.. to tak jakby takze kanalizacja![]()
![]()
zgadza sie Skarbie ale ja siedzac od ponad roku na 28dni gdzie dziewczyny prowadza wykresy wiec czarni na bialym widac ile trwa fl to nie znam zadnej ktora mialam ponad 15dni
![]()
no to cos mi nie gra zaczne od poczatku
prawidlowa faza lutealna (po owu) trwa 14 dni i kazda kobieta ma ja stala! ja ma 11 dni
bzdura jest ze owu ma byc 14 nia cyklu ja zazwyczaj mialam ok 17dc
nastepne - skoro + na tesie owu mialas 12 dc to znaczy ze owu moze nastapic w ciazgu 12-36 h (jak zle gadam to mnie poprawic)
wiec zakladam ze 13dc mialas owu + 14dn fl = 27dni cykl wiec za 3 powinnac miec @ wiec albo cie testy oszukuja i nie masz tak wczesnie owu (majac cykle 30d) albo jestes dla mnie ewenementem majac 17dni faze poowulacyjna!
no to jestem ewenementem innego wyjaśnienia nie znam