Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mnie tez lovujesz?????;-);-);-);-);-)Jestem już Kropeczko i wychodzę na chwilkę z krzaków. Dzięki !
Dzidziuś rozwija się książkowo, wszystko jest w porządku. Badania też super, hemoglobina już wyższa.
Dzidzia tak machała rękami i nogami,że trudno było pomierzyć wszystko dokładnie. Ale ma ponad 8 cm od główki do pupci, bo nózki były podkurczone.
Chyba ssała, ssał paluszka bo ciągle rączka była koło głowy.
Płeć poznam dopiero za miesiąc:-(
I tu miłe zaskoczenie, bo moja pani doktor oprócz badań połówkowych załatwi mi skierowanie do prywatnej kliniki leczenia bezpłodności na badania prenatalne. Nie będę za nie płacić, a tam mają super sprzęt ze względu na to czym się zajmują.
Pozdrawiam wszystkie mniej lub bardziej nadętę i sfrustrowane.

)No teoretycznie, ale aż do ciąży, wtedy niestety będzie niezbyt dobrze:-( ta wada się pogarsza u kobiet w ciąży, i niebardzo mozna zazywac jakiekolwiek leki. Ale jestem dobrej myśli;-)

Niech Ci idzie na zdrowie drogie dzieckoBadaicka-dalas czadu z tym maslem...akurat czytalam to jak zagryzalam kolbe kukurydzy....oczywiscie z maslem![]()

Boshe chyba pojadę do teściowej i najumam se kukurydzy bo taka lepiej smakuje 

Do obu siostro do obu razem ze mna i całą resztą1-no tego sie mozna bylo spodziewac...temperamencik ma po mamusi:-)
2-teraz to ja sie musze zastanowic - do ktorej to grupy ja sie zaliczam...hmmmm;-)
;-)
zapraszamy na gorzkie żale ;-)Jedna choleryczka w rodzinie wystarczy .
Kropeczko:-)mam się całkiem dobrze, choć co raz ciężej... mała tez dobrze, okopuje mnie strasznie. Kuba w porównaniu do niej to był grzeczniutki jeśli chodzi o harce w brzuszku;-)
...
Sie rozumie mistrzu!bo razem z Zajaczkiem Cie dorwiemy![]()

To miało tylko oznaczać cobys pilnowała ładu, składu i porządku tutaj ;-);-);-);-)Sie rozumie mistrzu!
Do jutra!!!

Buziaczki dla wszystkichTo miało tylko oznaczać cobys pilnowała ładu, składu i porządku tutaj ;-);-);-);-)Buziaczki dla wszystkich