reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko straszny z Ciebie diabeł. :-)
Gdybym miała wymienić najmilszą osobę na BB to powiedziałabym,że to Ty.

No to się dziewczęcia lico wielkim rumiencem oblało:zawstydzona/y:...w znaczeniu, ze moje:-)
Loree - czuje się szczerze zaszczycona**** dziękuje baaardzo...:-)...ale juz dosyc słodziaków, bo potem ktos mi zarzuci, ze jestem za mila i będzie klopot i kolejna afera;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jego zdolności wokalno- taneczne są dowodem na to,że ideał nie istnieje!
On jest straszny w tych tematach!!!

ufff to chociaż tyle:rofl2::-D:rofl2: zartuje;-)

Loree-to sie czesto zdarza, ze wybieramy partnera na podobienstwo ojca..., mysle, ze wiele kobiet tak wlasnie ma.

PS przykro mi, ze nie masz juz Taty:-(...ja sobie nie wyobrazam nie miec juz swojego...jest dla mnie bardzo wazna osoba***

ale nie zamienilabym na inny model, o nie!!
I tego sie trzymaj!

Mój też był dla mnie kimś bardzo ważnym. Najbardziej boli mnie to,że nie zdążył poznać mojego M i swojej wnuczki. Byłby dumny,że mam taką rodzinę, wiem to.

Ale nie piszmy o tym;-)

A ja mam pare dobrych wiadomości :-)
Po pierwsze mój M zrobil badania cholesterolu i trojglicerydów i cholesterol z 280 spadł do 170 i jest juz w normie :szok::eek: a trójglicerydy z 700 spadły na 400 ;-) więc jest super więc można licyć też na to, że armia będzie lepsza :cool:
Po drugie - wczoraj miałam bardzo mocne bóle brzucha więc myślę, że owulka była dopiero wczoraj, a nie tak jak pisze wykresik, a dzisiejsza tempka jest zakłócona bo spałam tylko 3 h :wściekła/y:no chyba, że to było coś innego:eek: ale śluzu mam hohoho aż nadmiar;-)
Po trzecie badania w szpitalu , jak to określiła pani doktor, są w porządku potwierdzila wadę serca :-( (to ta smutniejsza część) waz z arytmią serca :-(, ale powiedziała, że na szczęście nie ma miażdżycy:-)

No teoretycznie, ale aż do ciąży, wtedy niestety będzie niezbyt dobrze:-( ta wada się pogarsza u kobiet w ciąży, i niebardzo mozna zazywac jakiekolwiek leki. Ale jestem dobrej myśli;-)
prawie same dobre wiadomosci tylko czemu ty mi kobieto na posty nie odpisujesz????????????? :no:
ja tez mam arytmie (napadowe) jestem na lekach i powiedz w koncu co to za wada serca ???????? :confused2: co ci lekarze powiedzieli i o jakich lekach mowili ??? ja biore Sotahexal 80 2x po 1/2 dziennie i kardiolog powiedziala zebym brala to mimo ciazy prawie do konca 1 trymstra! potem pewnie na Isoptin przejde!
jak mi nie odp. to sie tam do ciebie pofatyguje!!!!!! :-)

OK SPADAM DALEJ SPRZATAĆ! :confused2:
A TAK BYM SPAC POSZLA!!!!

Witam tyle panie tu piszecie że trudno się wdrążyć czytam i czytam a i tak nie jestem wstanie wszystkiego poczytac tyle czasu sie znacie że trudno sie tu wkręci

wyjasniam bo może w nerwach źle napisałam Agniesiak85 nazwał Makaronkę pipą...jej ku..wa dam ...zaraz im wejdę na wątek
przesada!!!! Ta dziewczytna naprawdę przegina!!! trzeba po prostu ją olewać i tyle nie ma co się takimi osobnikami irytować....
Jestem już Kropeczko i wychodzę na chwilkę z krzaków. Dzięki !
Dzidziuś rozwija się książkowo, wszystko jest w porządku. Badania też super, hemoglobina już wyższa.
Dzidzia tak machała rękami i nogami,że trudno było pomierzyć wszystko dokładnie. Ale ma ponad 8 cm od główki do pupci, bo nózki były podkurczone.

Chyba ssała, ssał paluszka bo ciągle rączka była koło głowy.
Płeć poznam dopiero za miesiąc:-(
I tu miłe zaskoczenie, bo moja pani doktor oprócz badań połówkowych załatwi mi skierowanie do prywatnej kliniki leczenia bezpłodności na badania prenatalne. Nie będę za nie płacić, a tam mają super sprzęt ze względu na to czym się zajmują.

Andzia piszę tu o klinice na Żelaznej, do której się wybierasz!;-)

Kropeczko, Nektarynko, Szafirku buziaki za całokształt.

Badaicka oby z mamą było coraz szybciej. Czekam na nowe informacje.

Kaprycha aj low ju soł macz!!!

Pozdrawiam wszystkie mniej lub bardziej nadętę i sfrustrowane.
To super wieści!!! zapowiaa się żywiołowy maluch:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to tak na pozegnaie ;-)
Dobre:-D:-D:-D ja to mam problem raczej odwrotny, pomniejszyłabym u siebie co nieco....

Zabieram się za prasowanie:-(

reklama
Do góry