agniesiar
Marzymy o II serduszku
Zbino czy ja jestem niewidzialna??
Ja tu jestem
Ja tu jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiem że wstałaś widać cię wyrażnie a co dzis masz w planach??Zbino czy ja jestem niewidzialna??
Ja tu jestem
Witam hahahah jak poczytała byś nie co wyżej to miałam identyczny problem ja chciałam a nawet musiałam bo owulacja a on zmęczony no to sie tak pokłóciłam ze masakra no bo wynika z tego że dzizie to mam se seama zrobć![]()
a w nocy mały nie dał mi spac i nowy chomik jak popieprzony latał![]()
Witajcie kobitki
Któraś się skusi?
![]()
Zycie kochana, zycie.... Byl tu na forum kiedys watek o tym jak to jedna sobie dziecko palcami zrobila - moze trzeba sprobowac?Jesli nie znasz to podrzucam linka: https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/mozliwe-24513/
Chomika mozna zaniesc z klatka do lazienki, zamknac drzwi i ma sie spokoj![]()
A no pewnie w pracy
może nie koniecznie bede tą metode stosować:-):-):-)a chomika mamy 2 dni i jakos mi dziwnie go w kibelku zamykać no ale dziś to tam na pewno trtafi![]()
Ogłaszam KONKURS - Jak zabezpieczyć łóżeczko???
Wiadomo że planujemy że koty wylecą z sypialni, jenak bepieczniej będę się czuła jak jakoś dodatkowo zabezpieczę łóżeczko bowiem w domu mam kogos takiego włochatego (podaję linka żebyście zrozumiały proporcje, bo że mam to już pisałam) $$$ Moje kochane maine coon $$$ - obrazki na bloog - bloog.pl
I efekt jest taki że odrobinę sram po nogach na myśl o tym że Farys wkoczy małej na klatkę piersiową (oczywiście przypadkiem ale....) - jak zabezpieczyć łóżeczko? jakieś pomysły?
Ogłaszam KONKURS - Jak zabezpieczyć łóżeczko???
Wiadomo że planujemy że koty wylecą z sypialni, jenak bepieczniej będę się czuła jak jakoś dodatkowo zabezpieczę łóżeczko bowiem w domu mam kogos takiego włochatego (podaję linka żebyście zrozumiały proporcje, bo że mam to już pisałam) $$$ Moje kochane maine coon $$$ - obrazki na bloog - bloog.pl
I efekt jest taki że odrobinę sram po nogach na myśl o tym że Farys wkoczy małej na klatkę piersiową (oczywiście przypadkiem ale....) - jak zabezpieczyć łóżeczko? jakieś pomysły?