Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olapolap - przeszły dolegliwości - tzn. bóle???
Dzien dobry! dzisiaj ciut lepszy nastruj!!!! za to po poludniu mam spotkanie z promotorem wiec bede miechem rzucac!![]()

Nadal sie opychasz jak pyza?
Laska, kiedy obrona??Nie no, to juz jest niesprawiedliwe!! Właśnie koleżanka do mnie zadzwoniła , że przyjdzie na kawkę, właśnie się okazało że jest w ciążY!!! i to ze stosunku przerywanego gdzie sie wogóle nie starała!!!!jestem zła, i sfrustrowana teraz!!!
![]()
Badz silna kochanie, Tobie tez sie uda, zobaczysz
Wiekszosc z nas tutaj na forum ma jakies problemy (raptem paru osobom udalo sie zaciazyc za pierwszym razem), a jednak powoli powoli zachodzimy jedna po drugiej w ciaze, wiec predzej czy pozniej na kazda przyjdzie czas
Trzymam za Ciebie kciuki i oby ten cykl byl dla Ciebie szczesliwy 

Mari ja mam zamiar testowac 25 sierpnia to bedzie juz po terminie @ wiec albo bede testowac albo nie zobaczymy co los przyniesie!![]()

Mari ja mam zamiar testowac 25 sierpnia to bedzie juz po terminie @ wiec albo bede testowac albo nie zobaczymy co los przyniesie!![]()

no jem co mi w rece wpadnie........ wlasnie zajadam sie czekolada! a wczesniej zjadlam deserek czekoladowow waniliowy ... ale mi nie smakowal .. zastanawiam sie nad kanapka z pasztetem :-)Widze po wykresiku, ze i humorek lepszy ;-)Nadal sie opychasz jak pyza?
Laska, kiedy obrona??
dzisiaj sie moze czegos dowiem 
nie nakrecaj mnie bo bede zla i focha walne i zamkne sie w sobie i nie wyjde!Ewcia jak to 25, myślałam, że 24
Nie bądź taka ja nie wytrzymam nam dobre przeczucia:-):-):-)

i na wzajem Mari :-) ale fajnie by bylo! tak razem! :-)O Eve ciesze sie ze nie bede sama na majowkach :-):-). Trzymam kciuki.
.
a co masz na mysli ????Jak kupisz test to przeczytaj dokladnie kiedy trzeba go wykonac, ja juz tu pisalam jak sie nacielam na kindertest![]()

Marzenko - wiem co czujesz - przejdzie Ci - a jeżeli to dobra koleżanka to szybciej przejdzieNie no, to juz jest niesprawiedliwe!! Właśnie koleżanka do mnie zadzwoniła , że przyjdzie na kawkę, właśnie się okazało że jest w ciążY!!! i to ze stosunku przerywanego gdzie sie wogóle nie starała!!!!jestem zła, i sfrustrowana teraz!!!
![]()
w końcu każda z nas (chyba
) tak reaguje, jak się dowiadujemy o nieplanowanej ciąży a potem się cieszymy, że komus się udało
Eve - ja pamiętam te Twoje "przeboje"Dzien dobry! dzisiaj ciut lepszy nastruj!!!! za to po poludniu mam spotkanie z promotorem wiec bede miechem rzucac!![]()

Daria - Ty nie szalej tylko leż jak lekarz kazał - te upały u Was to tylko utrudniająTak w ogole to ja zaliczylam dzis po raz pierwszy kibelek z rana, wiadomo w jakim sensie (innym niz zwykle) i przyznam sie ze nawet ejstem zadowolona (durna wiem) bo jakos tak ostatnio mi odpuscily objawy i zaczynalam sie martwic w duchu, no to dostalam "znak" ;-) w srode ide na usg podgladnac co i jak i mam nadzieje ze zostanie anulowany zakaz lezenia w lozku bo jestem taka slaba ze nogi mi sie tzresa jak chwile pochodze. (nie wspominajac o 40 st.C)
Buziaczkii milego dzionka
a w środę się wszystko okaże

- nie mogłyście sobie innej choroby "wymyślić";-)
Mari - byłby super prezentwitam sie z rana
Mam pytanie, ktora z Was testuje pod koniec miesiaca razem ze mna? @ powinnam dostac pod koniec nie wiem dokladnie kiedy, bo zrobilam bunt i nie licze dni cyklu, ale tak sobie wymyslilam ze walne testa 27 - mamy wtedy 4 rocznice slubu i licze na maly cud zobaczymy.
Pozdrawiam Was wszystkie.
i takiego życzę:-)no jem co mi w rece wpadnie........ wlasnie zajadam sie czekolada! a wczesniej zjadlam deserek czekoladowow waniliowy ... ale mi nie smakowal .. zastanawiam sie nad kanapka z pasztetem :-)
obrona za jakies 3 tyg chybadzisiaj sie moze czegos dowiem
a co masz na mysli ????
ja chce kupic bobo test strumieniowy takie zolte opakowanie ma czulosc 10j.![]()
;-)

Przynajmniej nie bedziesz sie tak stresowac egzaminem, bo non stop bedziesz myslec o czyms innym;-) I bedzie kolejny wyksztalciuch w naszym gronie 
właśnie o tym pisałam - czyli miałam rację, że raczej każda z nas tak maMarzenixx no jak Cie pacne zaraz to sie uspokoisz. Psujesz mi wizerunek naszego forum ;-). A tak na powaznie wiem co czujesz. Wiem ze mozna sie cieszyc z czyjejs ciazy a zarazem byc wscieklym z tego powodu. Ja tez tak czasami mam i mysle ze kazda za nas choc raz doswiadczyla tego uczucia.

no jem co mi w rece wpadnie........ wlasnie zajadam sie czekolada! a wczesniej zjadlam deserek czekoladowow waniliowy ... ale mi nie smakowal .. zastanawiam sie nad kanapka z pasztetem :-)

;-)
Olapolap - skusiłam się na Twoją kawkę - bo Ty to chyba raczej herbatkę, prawda?;-)