Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ok zmykam robic te pierożki SMACZNEGO WSZYSTKIM Ok dzięki a starego zabije że wczoraj mi od mówił a teraz jest już po ale wieczorkiem zrobie test i zobacze co wyjdzie na owulacjęhello dziewczynki czytam czytam i się smieje bo ja dzisiaj na obiadek MAM PIEROGIz kapustą
Zbinio temp podnosi sie jak jest po owulce więc wg mnie ok.
Jezeli mialas wczoraj owulke to wez go jeszcze dzisiaj w obroty ;-)Ok dzięki a starego zabije że wczoraj mi od mówił a teraz jest już po ale wieczorkiem zrobie test i zobacze co wyjdzie na owulację
no no ponoc nawet do 3 dni mozna zajśćJezeli mialas wczoraj owulke to wez go jeszcze dzisiaj w obroty ;-)

A ja myślałam, że moje 96 to mega dużoWikusia i jak pierogi wyszły ja już skończyłam i wyszło mi 130nakleiłam się:-):-):-)
ale najważneijsze, że udało mi się je zrobić, zobaczymy tylkko jak będą spakowały
ja dzisiaj też zorbiłam sobie dirę w blacie, chciałam zeskrobać przyczepiony brud i oczywiście wbiłąm ta drapaczkę w blat i jest dziura, no masakra, się wkur....jatez chetnie na pierogi sie zapisze... a teraz siedze wkurzona bp sprzatalam w kuchni i sobie ubilam blat na kancie nozem takim porzadnym, ciezkim bo moj K uzywa go do wszystkiego zamiast do miesa czy warzyw i nigdy nie sprzatnie... No i chcialam uratowac zmywarke i moja noge zeby sie nie wbil jak mi sie wysmysnal z reki i walnal w blat... A ja tak nie znosze zepsutych rzeczy...
Pocieszcie mnie ze tez macie jakies szkody w waszych pieknych kuchniach spowodowane uzywaniem ich;-);-)![]()

Kazała się ubrać i czekać w poczekalni.