Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ania
A u Ciebie owu sie zbliza dlugimi krokami widze :-) Walcz kobito...a raczej niech te pilkarze twojego M walcza, coby jeden w koncu trafil gola
w końcu się uda kiedyś
ja zaobserwowalam w kazdym cyklu.. jesli chodzi o czytanie co powoduja ziolka osobno to kazde jest na co innego.. ale jesli zastosujesz je razem daja tak a kombinacje ja je stosuje 4 pelne i teraz piaty cykl tylko ze u nas tez problem w armii..
klinika ? dlaczego ?

Kroptusia urodzila.. po 30 godzinach skurczy i przekleciu męza i szpitala dzis o 7.20 urodzila ważącego 3750gram i mierzącego 56cm Kacperka.. jest slicznym chłopcem i oczkiem w głowie wielu osob :-) Kroptusia lezy na pooperacyjnym poniewaz byly komplikacje i zakonczyło się to CC, była operowana przez 3 lekarzy ale z małym wszystko ok.. Mały juz ssie cyce :-)
Pozdrowienia od naszej dzielnej Kroptusi

Ania
zniecierpliwienie jak najbardziej rozumiem - sama tak mam. kazdy cykl to wiecznosc. ten brak mozliwosci dzialania dla nas (naturalnie) to cierpienie...
trzymam kciuki ze uda wam sie bez kliniki - ale masz racje. jesli sie nie uda - trza przebadac i zobaczyc dokladnie czy nie ma czegos innego co wam utrudnia. wtedy mozecie sie zastanowic co dalej
mam dobrego endokrynologa ale On specjalizuje się w chorobach tarczycy a inne hormony to chyba lepiej w klinice mi zinterpretują