reklama

starania się - watpliwości..

reklama
czyżbym była pierwsza????? Nieźle:-):-)
Witam się Śpiochy jedne. Ja od 8 w pracy. Tzn. zaliczyłam NK, kawkę i poczytałam Was trochę ale przepraszam, nie mam kiedy wszystkiego nadrobić.
Niestety opuszczam was już niedługo i muszę pozamykac parę spraw w pracy.:-(:-(:-(:-(
Napiszcie my co się działo bo nie bedę mogła nadrobić.
Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku!!!!

Witam się Śpiochy jedne. Ja od 8 w pracy. Tzn. zaliczyłam NK, kawkę i poczytałam Was trochę ale przepraszam, nie mam kiedy wszystkiego nadrobić.
Niestety opuszczam was już niedługo i muszę pozamykac parę spraw w pracy.:-(:-(:-(:-(

Na sekunde wyjde z krzaczkow :) chyba njawazniejszy news - Kroptusia się rozpakowała. Paczka zawierała chłopca sporych rozmiarów (3750, 56cm) buziak

GRATULACJE KROPTUSIU!!!! WITAJ KACPERKU!!!!!

DZIEŃ DOBRY BBABECZKI!!!!!!!!!

Ja dzisiaj z krzaków... Mam kiepski nastrój, pokłóciłam się z M i w ogóle jakoś mi tak dzisiaj jest...
Ale buziaczki dla Was mam :********** :-):-)
Asiq jak nastrój dzisiaj ?? pogodzona z mężem namiętna nocą?? ;-):-)
A my bylismy z Szymkiem u lekarza i nie bylismy pierwszym przypadkiem dzisiaj... na razie mamy zbijac goraczke i obserwowac gardlo bo to moze byc poczatek anginy rowniez. Na razie maluch prawie caly czas spi i nic nie chce jesc ale nie wymiotuje ani nie ma biegunki... Mam nadzieeje, ze to tak jak ostatnio - trzy dni i po chorobie...
jak sie Gosiu synek dzis czuje mam nadzieje ze lepiej?? :tak:
a dlaczego Justynko chcesz nas opuszczać czyzbyś wyjeżdzała z mężem ??

Cześć dziewczynki @ oczywiscie dzisiaj zamienila sie na miesjca z budzikiem :no:
mozecie puscic kciuki! :no: nie wiem co jest nie tak ... czy moze armia ... moze za krotla fl .. a moze brak szczescia ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry