lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
sie witam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- ja to sobie nie wyobrażam BB bez Ciebie i Twojego kota:-( i już tęsknię
ale wierzę, że dacie radę:-)Moja mama pracuje w przedszkolu, mówi aby się dostać do takiej pracy to tzrba mieć średnie pedagogiczne lub studia pedagogiczne;-)Aha jeszcze sie chcialam odniesc do tego co pisalyscie o pracy w przedszkoluMnie sie marzy taka praca, ale niestety moje wyksztalcenie poszlo w zupelnie inna strone :-( Jak myslicie, jest w ogole jakas szansa na taka prace bez odpowiedniego wyksztalcenia? :-(
Witam się nocnie ;-) i tylko na chwiluńkę :-)Pajkaa ja uzywalam tych ziolek i zostalo mi baaaaardzo duzo, chetnie Ci oddam![]()

Ja używałam tych testów przez 3 miesiące i powiem Ci, ze u mnie wskazywały tylko pozytywną ( dwie identyczne kolorystycznie kreski to pozytyw) w jeden dzień, a tak dzien przed i po miałam bladą krechę drugą, albo w ogóle.Hej a ja jak zwykle z pytankiem jak to możliwe żeby przez ponad tydzień test owulacyjny wychodził pozytywnie a temp mierzę i dziś tylko 36.6 a może to te testy jakieś pokićkane (LH test)![]()
Cześć dziewczynki @ oczywiscie dzisiaj zamienila sie na miesjca z budzikiem
mozecie puscic kciuki!nie wiem co jest nie tak ... czy moze armia ... moze za krotla fl .. a moze brak szczescia ?
musi być trzymam kciukole za ten cykl. A Twoj M się badał w ogóle??
także jest zabawinie. Buziaczki dla wszystkich i do jutra;-)Moja mama pracuje w przedszkolu, mówi aby się dostać do takiej pracy to tzrba mieć średnie pedagogiczne lub studia pedagogiczne;-)

) wychodzą testy z jedną kreską, a na owulkę wychodzi pozytyw