reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć Kropeczko:)
Jak sie czujesz Słoneczko??? przeszło ci to przeziębienie czy nie?? Jak nóżka??
Nie smutaj się, mnie tez jest baaaaaardzo smutno:(:( Jak tylko będę mogła to naskrobie do Was ale wy tez do mnie piszcie, najlepiej na maila....

dziekuje Kochanie...dzis juz lepej, @ dalal rano nzac, troche pobolal brzuchol, ale juz ok.....
z zatoki nadal mnie trzymaja, ale przewiduje ze jeszcze 1,2 dni z inhalacjami i bedzie ok:-)

No ok...bedziemy pisac na mejla, ale nie mmay...jedynie namiary na nk....

Do jakiego miejsca jedziesz? ktory region Niemiec???

Hej,hej hello
witam sie poranna porą.
Ja dziś mam lenia giganta :baffled: a miałam takie ambitne plany co do dzisiejszego dnia :-(

no i dopadlo Bdaicka...wreszcie...Tobie tez sie nalezy poleniuchowac, a co***

reklama
Witam;-)JA juz jestem w domku z miasta,badanka zrobione,a jutro musze je odebrac,ciekawe jak wyjda jestem dobrej mysli:tak:A teraz jest ze mna moja siostrzenica,własnie ogląda bajki:-)Jest piękna pogoda,ale troche męcząca jak sie po miescie lata i załatwia sprawy.

CZeść Laseczki.
Dzisiaj ostatni mój dzień z Wami:-:)-(

Cześć Zajączku,trzymaj sie Kochana i wracaj do nas jak najszybciej i nie zapominaj o nas.Smutno bedzie bez Ciebie:tak:Buziole.

Dzien dobry!

Madzia-trzymam kciuki za badanka!

Witaj i dziękuje mam nadzieje ze dobrze wyjdą:tak:

Hej,hej hello
witam sie poranna porą.
Ja dziś mam lenia giganta :baffled: a miałam takie ambitne plany co do dzisiejszego dnia :-(

Hello!Ja musiałam o 6wstac,a tak mi sie nie chciało,a lubie sobie pospac i poleniuchowac:-)

reklama
Witam się popołudniowo, ale tylko na chwilke, bo zaraz zmykam do teściów ;-)
Wymieszałam dzisiaj te ziółka ło matko mam je chyba na rok :-D to teraz tylko pic i przytulanko same przyjemności :tak:

Do góry