zbinio
Fanka BB :)
Dobrze że teraz to sie stało a nie jak była by już w ciąży !!!a nawet gorzej co niektórzy,mysla ze my kobiety to puste lale które nie maja uczuc...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze że teraz to sie stało a nie jak była by już w ciąży !!!a nawet gorzej co niektórzy,mysla ze my kobiety to puste lale które nie maja uczuc...
Dobrze że teraz to sie stało a nie jak była by już w ciąży !!!
Na pewno trafi jest jeszcze młodziutkano własnie,bo oni tak potrafia zrobic,szkoda mi jej,ale moze trafi na lepszego i bedzie szczęsliwa!!!
A jak sie Madziu czujesz?

a który to tydzień?A ja dobrze sie czuje tylko bym wolała mniec te wymioty,bo czasem mnie tak mdli ze nie idzie wytrzymac.Za tydzien w pon ide do lekarza i zobaczymy jak z dzidzią![]()
a który to tydzień?
Dzidzia pewnie zdrowa i rośnie jak na drożdżachA ja dobrze sie czuje tylko bym wolała mniec te wymioty,bo czasem mnie tak mdli ze nie idzie wytrzymac.Za tydzien w pon ide do lekarza i zobaczymy jak z dzidzią![]()
Dzidzia pewnie zdrowa i rośnie jak na drożdżachale Ci zazdroszczę pozytywnie oczywiście:-)

Ja byłam na pierwszym USG w 9 tyg i super dzidzie było widać i serduszko głosno bije zajefajne uczucie ja sie popłakałam jak je usłyszałam.W czwartek zacznie sie juz 11tydz