reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Pajka - no to teraz pij i dzialaj. Czekam na efekty :-D:-):-D

No ja mysle, ze beda efekty po tych ziółkach masakra tyle ich wyszło, ze na rok bede je miała ;-) no, ale mam nadzieje, ze nie bede musiała czekac roku na fasolkę :-D mam nadzieje, ze owulka bedzie naturalna;-)

Sisi moze to tylko chwilowy kryzys wiadomo jak to z facetami mowia co im ślina na język przyniesie, a przy tym nie myślą niestety!

NEKTARYNKO czytałam gdzieś, ze te zioła trza pic cały cykl!! ????

Pajka ja tez tak wyczytalam ze caly cykl ale zapytalam osoby od ktorej kupilam i napisala mi ze od 1dc do owulki.. i tak zazwyczaj pilam..

Kurde ja nie wiedziałam, ze tego tyle wyjdzie :szok::szok: no teraz to czekam z niecierpliwością na @:wściekła/y: a tu jeszcze 4 dni jak nie wiecej bo w sumie nie wiem jak przy bezowulacyjnym mi przyjdzie:wściekła/y:
Ja zmykam nunu bo padam :)

reklama
Sisi kochanie tak bardzo mi ciebie szkoda ! :no: co za sq..rwiel jak on to sobie teraz wyobraza? rozwod tak chop siup czy co?
wyciagnij od niego o co tak naprawde chodzi ... niestety ja obstawiam osobe trzecia! :-(

Do góry