Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi ginka mówiła, że mam dobry progesteron, wie że już raz poroniłam a mimo tego nie daje duphastonu. U mnie skutki uboczne były ze strony układu pokarmowego i bolały mnie piersi zawsze po owualcji aż do @.Ale-w takim razie dlaczego lekarze-w sumie dwoje lekarzy-mi powiedzialo, ze mam za niski progesteron w II fazie i stąd te mikroporonienia...bo nie moze się utrzymac zarodek...czy chodzi o to, ze potem jeszcze po tym tygodniu od owulacji -kiedy jest na poziomie wlasciwym czyli >10...już nie przyrasta wystarczajaco???
A czy duphaston ma jakies skutki uboczne???
Odczuwacie cos podczas brania go?

Nie wiedziałam o tym. Jak się przejawiają stany zapalne?witam po dluzszej przerwie dziewczyny jak to jest z tymi jajnikami ja mam czesto stany zapalne moj g twierdzi ze przyczyna sa zimne nogi i ogonie przeziebienia niestety ja nawet w lecie mam zimne stopy wiec nic nie moge na to poradzic a moje pytanie to czy mimo zapalenia dochodzi normalnie do owu i moze dojsc doo zaplodnienia?
:-) Mi jeszcze przed starankami kazali zrobić badanie na toksoplazmoze i sprawdzić czy mam przeciwciałam na różyczkę.Wyczytałam, że powinnam zrobić:
3dc - FSH, LH, estradiol
14 dc - FSH, LH, estradiol
21 dc - progesteron, prolaktyna, testosteron
Poprawcie mnie jak o czymś ważnym zapomniałam.
No to dobrze. Ja się jeszcze na wzw b zaszczepiłamWynik na toksoplazmoze i różyczke wyszedł ujemny. Już się zaszczepiłam na różyczkę.
...ale dzisiaj piękna pogoda, az sie nie chciało do domu wchodzić:-)Agalotta-no nareszcie wróciłas do nas! Jak sie jeszcze Adolfinka pokaze to juz wogóle bedzie niemal komplet:-)dzieki :-)
tylko czy przytulac sie co dziennie czy robic dzien odstepu
moj m dzisiaj powiedzial ze nie jest pewien czy jego wacusto wszystko przetrzyma
:-)
to w koncu po to jest...wiec uspokój m...wacuś nie tylko to wytrzyma ale mu jeszcze za to podziękuje 

Witam Was kochane
Przeczytałam już chyba wszystko co było do przeczytania. W tym cyklu już nic nie zrobię ale przygotuję się na następny. Ale się lekarz zdziwi, że sama się prowadzę.
Wyczytałam, że powinnam zrobić:
3dc - FSH, LH, estradiol
14 dc - FSH, LH, estradiol
21 dc - progesteron, prolaktyna, testosteron
Poprawcie mnie jak o czymś ważnym zapomniałam.
A i chciałam się podpytać dziewczyn, które stosowały testy owulacyjne. Działają czy to tylko pic na wode fotomontaż.
Mi ginka mówiła, że mam dobry progesteron, wie że już raz poroniłam a mimo tego nie daje duphastonu. U mnie skutki uboczne były ze strony układu pokarmowego i bolały mnie piersi zawsze po owualcji aż do @.
Czytałam gdzieś, że nie którzy lekarze uważają że duphaston nie do końca wpływa na utrzymanie się zarodka.
Warto ufać swojemu lekarzowi, każdy lekarz ma inne podejście.
Jak masz jakieś pytanka o pisz śmiało
.
hmmm malo co przytylam bo narazie tylko 8 kg 

My właśnie wróciliśmy ze spacerku, byliśmy też pomodlić się w kościółku.Hej! Miałam isc na specer a skonczyło sie na mysiu samochodu...i teraz sie pięknie blyszczy...ale dzisiaj piękna pogoda, az sie nie chciało do domu wchodzić:-)
dziekuję Kinguś! No w takim razie skoro i przepisali to będe brała...ale zgodnie z zaleceniem lek. dopiero jak bede "z mezem"...tak to ujął doktorek;-)
A problemy z ukl.pokarmowym tzn co? Mdliło cię, czy miałas wymioty??? czy się po tym tyje?
ale czego się dla dzidzi nie zrobi. Nie tyłam po tym leku. Brałam na noc.My właśnie wróciliśmy ze spacerku, byliśmy też pomodlić się w kościółku.
Po nim często do wc musiałam biegaćale czego się dla dzidzi nie zrobi. Nie tyłam po tym leku. Brałam na noc.
Tikanisku-brzuszek fantastyczny a skoro nie tyjesz szalenie tylko tak w sam raz-to tylko sie cieszyc!!! Łatwiej bedzie Ci potem zrzucic to co pozostanie po porodzie.kropeczka- hehe no pewno ale najpepierw zakupki dla mamusi czy takie maxi..??hmmm malo co przytylam bo narazie tylko 8 kg
![]()