Aga27 hope
Fanka BB :)
Lolitko a gdzie robicie ICSI?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajka ja ostatnie cykle miałam 33 dniowe i z moich obserwacji owu miałam z 18 na 19 dzień cyklu a ostatnio mi to G potwierdił monitoringiemNie byłam u lekarza bo dostałam @ no ale cykl trwal tyle ile poprzednio czyli 33 dni wiec mysle, ze chyba ten tez mogl byc bezowulacyjny albo owulka wcale nie byla 11 cd przy dwoch dniach mialam objawy owulki w 10 dc i w 19 dc i pasowalby ten 19 dc
ale jakos mnie to juz nie denerwuje wspieral mnie moj M wiec jest dobrze
Lolitko nie zamartwiaj sie , to w niczym nie pomorze;-)a jak piszą dziewczyny pozytywne nastawienie pomaga, mówię tak choć ja sama ostatnio nie mogę się jakoś pozytywnie nastroić:-(Ola....
W nastepnym tygodniu mam punkcje ale kiedy dokladnie to wiem. Bedzie wiecej wiadomo po usg w piatek
Martwie sie tak jak napisalam wyzej
Pajka ja ostatnie cykle miałam 33 dniowe i z moich obserwacji owu miałam z 18 na 19 dzień cyklu a ostatnio mi to G potwierdił monitoringiem
Może zrób monitoring łacznie z mierzeniem temperatury