reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Andziu kochana moja sfrustrowana - oficjalne gratulacje składam po odebraniu pięknej betki!
Będziesz cudowną mamusią!
Życzę spokojnych 8 miesięcy :tak::tak::tak:

No i kochana czekam na piękny suwaczek !!!

reklama
Dziewczyny - teraz wiem, że wszystko jest możliwe - byłam "sfrustrowaną" staraczką;-) (jak to niektórzy określają) umówiona na histeroskopię - czekałam na okres i...
dziś odebrałam betę - wynik 973,3
oszalałam ze szczęścia:tak:

życzę powodzenia wszystkim staraczkom - i wiary, że się uda

i proszę o kciuki, by było wszystko ok:-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak wogóle witam sie!!!

Dziewczyny - teraz wiem, że wszystko jest możliwe - byłam "sfrustrowaną" staraczką;-) (jak to niektórzy określają) umówiona na histeroskopię - czekałam na okres i...
dziś odebrałam betę - wynik 973,3
oszalałam ze szczęścia:tak:

życzę powodzenia wszystkim staraczkom - i wiary, że się uda

i proszę o kciuki, by było wszystko ok:-)
Andziu mega wielkie , ogromne płynące z głębi serca gratulacje, fantastycznie że wam się udało:tak::tak::tak:nie dziwię się że oszalałaś ze szczęścia bo każda ze staraczek jak już się uda to szaleje tak myślę .
Wierzę ze każda z nas w końcu oszaleje w ten sposób:tak:
Pozdrawiam i trzymam kciuki za waszą fasolkę;-)

Uważaj na siebie Kobietooooooo;-) teraz musisz robić wszzystko dwa razy woooooolnieeeeeeeeej i uwaaaaaaażnieeeeeeej;-) Pamiętaj jest Was już dwoje:tak:.
Kurde blaszka ależ Ci zazdroszczę:tak:
No i trzymam kciuki żeby było wszystko oki;-)

Madziu uważaj na siebie i dbaj o maleństwo! Dobrze,że wszystko z dzidzią ok.

Tak będę uważała na siebie,jest mi juz coraz cięzej,brzusio ładnie rośnie za 3 tyg dowiem sie co będę miała mam nadzieje;-)

Andziu Kochana.. a widzisz cuda sie zdarzają tak jak u babo było.. miała miec IVF i zawszła.. Ty też miałam do kliniki i zaszłaś.. moze ja tez pojade do kliniki i zajde.. oni to mają statustyki.. kobiety zachądą po przekroczeniu progu ich drzwi..

Gratulacje kochana..

Pajka czemu w krzaczorach siedzisz z kim ja bede pisała?

Bardzo Wam dziękuję!

Kamila - ja też się już z tego śmiałam, że im statystyki rosną - umóiłam się do nich znowu na wizytę - 13.10 - mam im za co dziękować w końcu;-)

i wiem jedno - nawet jak się myśli, że się odpuściło i się nie myśli to i tak się mysli w podświadomości;-)

Loree - miałaś rację, też myślę, że psychika mi psikusa zrobiła - no cóż - szewc bez butów chodzi:tak:

reklama
Pajeczko moze jednak cos tam sie popitoliło.. tego sie nigdy nie dowiemy.. dobrze ze masz monitoring.. bedzie wiadomo czy cos rosnie i czy pękło.. i pmietaj główka do gory..
ja mam dziwne mysli bo zbliza sie termin @, dzis 9 dpo a @ 13.10 wiec jeszcze troszke czasu a psychika mi siada.. mam straszne wzdecia, do tego plecy ponizej pasa mnie bolą.. i glupie mysli.. jeszcze w poniedzilek myslalam ze owu nie było.. ale jedank sie podniosła ta temperatura i owu raczej jak na wykresie.. łudze sie jak głupia a potem sie rozczarowywuje.. cóż poradzic.. tylko pozostaje mi przytulic sie do M jak przylezie @

Do góry