reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny - teraz wiem, że wszystko jest możliwe - byłam "sfrustrowaną" staraczką;-) (jak to niektórzy określają) umówiona na histeroskopię - czekałam na okres i...
dziś odebrałam betę - wynik 973,3
oszalałam ze szczęścia:tak:

życzę powodzenia wszystkim staraczkom - i wiary, że się uda

i proszę o kciuki, by było wszystko ok:-)

Jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Ty mi lepiej powiedz gdzie miałaś iść do kliniki - zaraz tam jadę;-). Z tym szewcem co bez butów chodzi to miałaś 100% rację:zawstydzona/y:. Pozdrawiam i ściskam - cuda się zdażają!!

Pajeczko - widzisz nam też się uda!!!!!!!!!;-) I nie siedz w krzaczorach tylko pisz bo ja i cała reszta czekamy:tak:

reklama
Witam sie;-)U mnie tak pogoda ze sie z domu nie chce wychodzic,nad ranem tak o 6tej była durza burza i leje non stop.Moja siorka mnie poprosiła zebym z nia do miasta jechała popilnowac maluchów,bo ona chce zakupy zrobic.A ja sie czuje jak narazie bardzo dobrze oby tak dalej:tak:POZDROWIONKA DLA WAS!!!!

Witam sie dziewczynki u Wami wszystkimi!!
Chciałam podążając śladem Andzi pochwalić sie moim szcześciem i powiedzieć ze w poniedziałek odebrałam wyniki bety i wynik 219!!!
Pozdrawiam wszystkie staraczki i każdej zycze szybkiego zafasolkowania!!
Pajeczko Tobie też nie długo sie uda zobaczysz!!

Chciałam podążając śladem Andzi pochwalić sie moim szcześciem i powiedzieć ze w poniedziałek odebrałam wyniki bety i wynik 219!!!
Gratulacje!!!
Dla Andzi również!!! Strasznie Wam zazdroszę ale nie tracę nadziei :-)
Jutro wizyta u gin. zobaczymy co mi powie, bo juz 50 dni bez @ a testy negatywne!! :eek:

MEGA WIELKIE GRATULACJE ZANIEPOKOJONA:tak:

GRATULACJE ;-)

ja mam dzisiaj mega doła wiec nie bede dzisiaj tutaj z Wami siedziala

A Ty tak zawsze masz akie długie cykle?? czy tylko ten jeden?
po terapii bromergonem ponad 3 lata temu, cykle miałam 30-33 dni.
Ostatni "normalny" był w lipcu... następny 45 a teraz już 50 i nic :(
Boję się, że znowu coś prl zaczyna skakać :wściekła/y:, chociaż w sierpniu robiłam badania prolaktyny i było ponoć ok.
We wrzesniu byłam na wakacjach - zmiana klimatu. Może to przez to?? OBY!:crazy:

reklama
Hejka dziewczęta dopadło mnie dziś coś i straciłam wszelką nadzieję na to że tym razem się udało:-(niewiem skąd mam jakieś hm...niepotrafię określić dokładnie koloru ale jakby żółtawe upławy ie jest tego może dużo ale jest i doprowadza mnie to do szału bo każe mi myśleć że znowu porażka:-(
Myślałam że dam radę i chociaż do dnia testowego będzie z moją psychiką oki , ale jest kiepsko chyba tak żle to jeszcze ze mną nie było przez cały nasz czas starań:-(a wszyscy zawsze powtarzają myśl pozytywnie to pomaga .Ja już tyle razy tak myślałam i jakoś do tej pory nie pomogło:-(a jeszcze dodatkowo pobolewa mnie dół brzucha totalna masakra:-(

Do góry