Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczynki wpadłam przelotem
Lolitko)) cały czas trzymam kciuku!!!!!
no i za was wszystkie też!!!!))) mi zostal tydzien czekania! ehhh...
A nic ciekawegoWitaj Ewuniu dawno Cię nie widziałam:-)
Co tam u Ciebie?
to czekanie jest dobijające ... a co więcej - jak wejdziesz na moj wykres to w notatce jest wsio opisane
troszke nie ciekawie ale mam nadzieje ze sie uda! A nic ciekawegoto czekanie jest dobijające ... a co więcej - jak wejdziesz na moj wykres to w notatce jest wsio opisane
troszke nie ciekawie ale mam nadzieje ze sie uda!
mnie tez ff pokazal, ze owu byla we wtorek w zeszlym cyklu a u gina we wtorek wlasnie okazalo sie ze jajo juz bylo pekniete...a owu mialam kolo niedzieli albo nawet soboty...Z wykresu to rzeczywiście tak to wygląda, ale z monitoringu to raczej nie bardzo, bo w czwartek miałam 21mm i przyrastało do tego momentu co 2mm.
Więc raczej, gdyby doszło do owu, w niedzielę, to albo było przerośnięte, albo zwolniło na samym końcu, no nic zobaczymy co mi powie gin.
Mam nadzieję tylko, że pękło!
lez i odpoczywaj lolitko...Ja sie czuje nieciekawie. Od 5 rano ostry bol w brzuniu. Jestem oslabiona i plecy mnie nawalaja....
Agniesiar dzieki!co prawda juz urlopu nie mamy .... a z reszta faktycznie nie chce myslec ze będzie jeszcze jakis cykl .... zmeczona jestem juz tym wiem ze szybko ale to przez ten ograniczony mocno czas na starania
Ewuniu - bedzie dobrze - ja pomimo podlego nastroju i chwil zalamania i tak wierze, ze bede miala dzidzie...wy rowniez... zycze wam duzo cierpliwosci i spokoju...
moj K idzie w czwartek na badanie nasienia zeby zobaczyc czy u niego nic sie niedzieje... bo niby trzy ciaze byly ale nigdy nic nie wiadomo
ach cierpliwosc mam tylko ehhhh..... po co komu zegary
ten czas tak leci nieublaganie
dobra nie smece :-) ja tam czuje juz sie fasolkowo
moze jak sobie wmówię to dzidzia będzie 

Rozumiem Cię słoneczko - wiem, ze jeszcze może bardzo długo nie walczycie, ale mało szans zostało - jak mogę tak Cie wspieram i przytulam.
Pamiętaj musisz myśleć pozytywnie i nie denerwować się, co by hormony w miarę stabilne były!
PRZYTULAM!!!!
wiesz staramy sie pol roku ale ja na to czekalam ponad 3 lata wiec dla mnie ten czas sie bardzo wydłużył
ale narazie dajemy rade bo pomiedzy rozmyslaniami o dziecku jednak trzeba mysleć o zdrowiu M. to jest teraz najważniejsze