Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehe
Agnies - a u mnie sa zawsze czerwone, nigdy niebiesie))))))))))).I czerwone sa w oparciu o tempke i sluz. Powiem ze nie wiem czemu sa czasem niebieskie - ale sie to czasem zdarza
Wiesz ja też miałam takie myśli, żeby wszystko rzucić w diabły, odpuścić mierzenie temperatury, latanie do lekarza i zdać sie na los,
ale
potem sobie przypomniałam, że tak przecież próbowaliśmy przez ponad 2 lata - i też to nic nie dało.
Wiec chyba będę walczyć dalej - tak długo jak dam radę- a od temperatury jestem uzależniona![]()
Dziewczyny pomocy!
Nie wiem co narozrabiałam na ff ale wyznacza mi owu. chyba tylko na podstawie temperatur, jak to cofnąć!
Linie są niebieskie a nie czerwone![]()
Slicznie to napisalas, jeszcze te przerwy przed i po 'ale'.... wiem, ze to nie mialo byc zabawne, ale jakos sie usmiechnelam, bo tak 'komediowo' to ujelas ;-)
A nie wklepalas przypadkiem daty owu recznie?
Przyznaję się, że troszkę grzebałam, ale potem chciałam powrócić do ustawień ff i nie umiem - ale ja z tym poniedziałkiem to sie w ogóle nie zgadzam!!!
Więc to nie moje ustawienie!
sprobuj moze tak:
Ovulation Detector -> [Tuning/Override] -> Detector Manual Override -> [Removal]
te w [] to przyciski;-)

Jesteś genialna!!!
Dziękuje, choć i tak wiem, że owulka była w niedzielę!
Głupi komputer![]()

Nie ma sprawy![]()

Teraz jak wiem w jaki sposób wrócić do ustawień ff i tak ustawiała na niedzielę - bo wiem, że tak była!
Bo mnie tak jakoś drażniła ta krecha na poniedziałek - bo wiem, że tak długo to żołnierze by nie przeżyły - a co tam jakąś malutką nadzieje trzba mieć - mimo tego co mówi mi nawet gin.!