gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no bo wszystko jest dla ludzi a jak im to sluzy to tym bardziej...Heheh.. Gosia niezła jesteśI trzeba Ci przyznać rację całkowitą
A ++ to przecież nie tak strasznie, u M Olapolap tak chyba było, zerknij kilka stron do tyłu
A apropo drinków to ja ostatnio przed owulką tyle wina wypiłam, że już sobie pomyślałam, że jak się nie uda zafasolkować to w alkoholizm popadnęale to winko mi tak smakuje, mniam :-) a i tak piję półwytrawne bo gdybym piła półsłodkie (moje ulubione) to non stop na rauszu bym chodziła
![]()

bedzie dobrze bo niby jak ma byc??

i G myslał że nic z niego nie bedzie bo wielki ale późno 
Jednak nie ma to jak kobieta! Poskarzysz sie facetowi, ze Cie w ciazy boli podbrzusze, kluje, cmi itd, to skad on bedzie wiedzial o jaki bol Ci chodzi? Albo powiesz, ze masz bolesne miesiaczki - on NIGDY nie bedzie wiedzial co to znaczy bolesna miesiaczka, bo nigdy nie zwijal sie z bolu na podlodze placzac!!! Powiesz facetowi, ze Cie w ciazy mdli i jestes spiaca i chcesz L4, to ten Ci powie, ze ciaza to nie choroba - bo sam nie przezyl wiszenia nad kibelkiem, ciaglego meczenia sie z mdlosciami i z sennoscia pojawiajaca sie juz po 3 godzinach od wstania